Suri Anne Veski abikaasa Benno Beltšikov

Elu24
Copy
Eesti Vabariigi 99. aastapäeva presidendi vastuvõtt. Fotosein.
Pildil laulja Anne Veski ja Benno Beltšikov.
Foto: Erlend Staub
Eesti Vabariigi 99. aastapäeva presidendi vastuvõtt. Fotosein. Pildil laulja Anne Veski ja Benno Beltšikov. Foto: Erlend Staub Foto: Erlend Staub/Erlend Staub/Scanpix Baltics

Anne Veski annab ühismeedias teada, et lahkus tema abikaasa Benno Beltšikov.

«Täna hommikul lahkus peale rasket haigust minu abikaasa Benno Beltšikov. Juunis oleks Benno saanud 75-aastaseks. Jagasime ühist eluteed kokku üle 40 aasta kestnud armastava abielu vältel. Ilma temata ei oleks mind. Jään Bennole igavesti tänulikuks kõige eest, mis meie elus oli. Me olime õnnelikud inimesed ja elasime ilusat elu,» kirjutab Anne Facebookis.

«Soovin tänada arste ja meditsiinipersonali, kes andsid oma parima. Ärasaatmisest kuulevad sõbrad selleks sobilikul ajal ja vormis. Head inimesed, palun austada minu leina ja privaatsust,» lisab laulja.

Möödunud aasta juulis tähistasid Anne ja muusikamänedžerist partner Benno 40. pulma-aastapäeva. «Täna on meie 40. pulma-aastapäev. Oleme teineteisele tänulikud kõigi koos läbi elatud aastate eest, kus on olnud nii rõõmu, seiklusi kui valu,» teatas lauljatar 8. juulil sotsiaalmeediasse tehtud südamlikus postituses.

Enne Annega tutvumist oli Benno Olümpia hotelli administraator. Naise nimel tuli ta põhitöölt ära ning temast saigi muusikamänedžer. «Olen ikka mõelnud, et kui poleks Bennot, ei tea, kas oleksingi nii palju gastrollidel käinud. See on suur asi, kui mees tuleb oma põhitöölt ära ja hakkab sinuga koos reisima,» tõdes Anne 2015. aastal. «Selliseid mehi annab otsida! On ikka teine tunne, kui sõidad Tallinnast Vladivostokki ja sul on abikaasa kõrval – naisartistile on see suur asi, kui saad end tunda kindlana ja kaitstuna ning paljud lollused jäävad tegemata. Keegi ei tikugi sulle ligi ja nii on palju lihtsam elada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles