VIDEO ⟩ Dua Lipa laul on saanud Liverpooli jalkafännide hümniks

Elu24
Copy
Dua Lipa selle aasta 18. aprillil, Inglismaal, Leedsis.
Dua Lipa selle aasta 18. aprillil, Inglismaal, Leedsis. Foto: ZUMA Press Wire/Myles Wright/SCANPIX

Pärast kuulsaid Liverpooli matše on sageli mängitud Dua Lipa hittlugu. Nüüd edastas laulja fännidele esinemise ajal sõnumi. Vaata videost, kuidas areenitäis jalkafänne laulavad popstaari lugu «One Kiss».

Popstaari hittlugu «One Kiss» on saanud Inglise jalgpallitiimi The Kopites fännide lemmikuks ning on kõlanud korduvalt enne ja pärast Liverpooli matše. Lugu kõlas ka peale FA karikavõistluste poolfinaali Wembley staadionil Manchesteris ja selle nädala alguses Anfieldil võidetud Meistrite liiga poolfinaali esimeses mängus Villarreali vastu, vahendab Liverpoolecho.

2018. aastal oli lauljal esmakordselt side Liverpooliga, kui 26-aastane muusik esines sama looga Meistrite liiga finaalis, kus olid vastamisi The Reds ja Real Madrid. Viimane võitis Kiievis 3:1 seisuga. Sellest ajast saati on Dua Lipa laul saanud paljude klubi fännide seas populaarseks.

Reede õhtul esines Dua Lipa Liverpoolis M&S Banki areenil, kus ta kohtus lava taga The Redsi legendi Jamie Carragheriga. Laulja ja enda isaga tehtud foto juurde kirjutas Carragher Twitteris sõna «võimalused», viidates loo «One Kiss» ühele laulureale.

Pildil hoidis Jamie käes Liverpooli särki, mille seljale oli trükitud «Lipa 1», et teatada justkui uuest lepingu «allkirjastamisest».

Lisaks sellele, et laulja esitas kontserdil enda lugu «One Kiss», edastas ta Liverpooli fännidele sõnumi. Dua Lipa ütles, et see laul on nüüd Liverpooli mitteametlik hümn. Peale laulja teadaannet lasti areenil rahva sekka lendlema punased ja valged õhupallid.

Calvin Harris, loo «One Kiss» produtsent, käis Wembleys poolfinaali vaatamas. Ta postitas video, kus Liverpooli toetajad laulsid sama laulu. Harris märkis laulja enda postituses ja kirjutas, et hümn on uuesti üles laaditud. Dua Lipa kommenteeris klippi järgmiselt: «See elab edasi!!!!!!!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles