KLÕPS ⟩ Lauljatar Grete Paia naudib Türgis eksklusiivse hotelli mõnusid

Elu24
Copy
Grete Paia 2021. aastal.
Grete Paia 2021. aastal. Foto: Konstantin Sednev

Saaremaalt pärit lauljatar Grete Paia on muutliku Eesti kevade eest mõneks ajaks Türki põgenenud. Seal naudib lauljatar head ilma, eksklusiivse hotelli pakkumisi ning basseinimõnusid.

«Kuskil taeva ja Maa vahel,» kirjeldas lauljatar Grete Paia oma postituses tunnet, mida ta Türgi puhkuse ajal basseinis mõnuledes tunneb.

Instagrami lisatud fotot täiendas Grete veel sõnadega «paradiis» ja «puhkus». 

Geograafilise asukohana on Grete ära märkinud Kamelya eksklusiivsed hotellid, mis koosnevad kahest hotellist ning ühest puhkuse villast. Hotelliketi hooaeg algas 1. aprillil. «Loomingulised elamused, peeneid maitseid pakkuvad restoranid ja baarid, hinge rahustavad spaahooldused, erinevad sportimisvõimalused ja ainulaadne loodus... Naudi kõikehõlmavat puhkust suurimas rannas, mis asub sügavsinise Vahemere kaldal,» kirjeldab eksklusiivne hotell end oma kodulehel.

Ühes Grete postituses on näha, et eestlanna võtab Kamelyas osa ka nende tenniselaagrist. 

Lähiajal kahele täiskasvanule tuba Kameleya eksklusiivsetes hotellides saadaval ei ole, kuid näiteks juulis saab ühes Kameleya hotellis umbes 2000 euro eest nädal aega mõnuleda. Tegu on sooduspakkumisega, sest tavaliselt on selle toa hind nädalaks veidi üle 3500 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles