HOOGNE POLKA Kaja Kallas jagas rahvusvahelise tantsupäeva puhul vahvat videomeenutust

Elu24
Copy
Kaja Kallas ja Reigo Ahven.
Kaja Kallas ja Reigo Ahven. Foto: Facebook/Kaja Kallas

29.aprillil tähistatakse rahvusvahelist tantsupäev! Sel puhul jagas peaminister vahvat videomeenutust, kus vihub Reigo Ahvenaga Paunvere polkat.

Peaminister Kaja Kallas soovis ühismeedias aastatetaguse videoga kõigile head tantsupäeva. «Täna on rahvusvaheline tantsupäev. Armastan väga tantsimist,» tõdes Kallas, meenutades, et läks juba seitsmeaastaselt tantsima Tantsuansambel Sõlekesse.

«Käisin terve kooliaja kolm kuni neli korda nädalas trennis. Tantsisime nii klassikalisi, karakter- kui ka rahvatantse. Palju sai esinetud ja käidud üle maailma erinevatel festivalidel esinemas ning Eesti rahvuskultuuri tutvustamas.»

Peaminister tunnistas, et enam ei ole paraku aega tantsida. «Kahjuks saab viimasel ajal liiga harva rahvariided selga panna ja ammugi tantsida.»

Tantsupäeva puhul jagas Kallas ühismeedias vahvat mälestust, kui käis Reigo Ahvenaga ETV «Terevisioonis» polkat tantsimas. «Kuue aasta eest, kui Sõleke tähistas 40. aastapäeva, tegime ühe hoogsa Paunvere polka.»

Vaata vahvat tantsuvideot!

«Loodan, et kõik saavad tänasel rahvusvahelisel tantsupäeval vähemalt ühe tantsu teha, sest tants teeb õnnelikuks. Head tantsupäeva kõigile!» soovis peaminister lõpetuseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles