VIDEOINTERVJUU ⟩ Tanja Mihhailova-Saar Ukraina sõja mõjust laulusaate loomeprotsessile: esimesed neli päeva ma nutsin jutti

Copy
Laulja Tanja Mihhailova-Saar.
Laulja Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Konstantin Sednev

Armastatud laulusaade «Laula mu laulu» on tagasi ja täna, 30. aprillil läheb eetrisse uue hooaja kolmas saade. Telia Inspiras vaadatava «Laula mu laulu» tänaõhtuses saates esitavad osalejad Tanja Mihhailova-Saare loomingut.

Sel kevadel kuuleb telesaates «Laula mu laulu» kuni 70 lugu. 2022. aasta hooajal osalevad saates Tanja Mihhailova-Saar, Elina Born, Kadri Voorand, Jüri Pootsmann, Mihkel Raud, Sven Lõhmus ja Põhja-Korea 5MIINUSEST. Lauljad esindavad väga erinevaid muusikažanre, nad on kõik oma ala tipus ja nende hitte oskab iga eestlane unepealt kaasa laulda.

2022. aastal on saate toimumiskohaks 19. sajandi alguses ehitatud kaunis klassitsistlikus stiilis Kernu mõisakompleks, mis kõrgub veetleva paisjärve kaldal. Nädalaks ajaks mõisa kolinud seitsme laulja päevi täidavad üksteise lugude harjutamine ja õhtuseks etteasteks valmistumine.

Värske hooaja kolmandas osas esitavad osalejad Tanja Mihhailova-Saare loomingut. Elu24 vestles Mihhailova-Saarega enne tema saate lindistust ja vahetult pärast seda, kui Venemaa tungis Ukrainasse.

Videointervjuus kirjeldas Mihhailova-Saar oma emotsioone sõja valguses ja avaldas, kuidas see Kernu mõisas loomeprotsessi mõjutas.

«Laula mu laulu» uus hooaeg on Telia Inspira eetris alates 16. aprillist laupäevaõhtuti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles