GALERII ⟩ Taimaalt koju naasnud Egert Milder avaldas meeleoluka peoga uue singli

Elu24
Copy

Egert Milder on purki saanud uue singli, mille video on üles võetud Taimaal. Vaata galeriist, kes muusikavideo esitluspeol käisid. 

Muusik Egert Milder üllatab oma fänne uue singliga, mis kannab nime «Jumped into the Water». Muusikapala ilmestab Tais filmitud video. 

Neli kuud perega Taimaal viibinud Milder tunnistas, et muusikavideo filmimine oli paras väljakutse. «Tais oli ikka päris kreisi. Päris suur väljakutse oli produtseerida ja lavastada muusikavideot tundmatul maal, sest lokatsioone oli nii palju ja just nende õigete muusikute kampa leidmine ei olnud samuti liiga lihtne,» tõdes Milder.

«Aga vahel peabki ennast külma vette viskama ja vaatama, kuidas ellu jääd. Elu on õpetanud, et midagi põnevat mugavustsoonis ei juhtu. Et kasvada, tuleb vaeva näha ja piire nihutada,» lisas ta.

Egert Milder
Egert Milder Foto: Pressifoto

Ahjusooja loo kirjutas Egert Berliinis koos laulukirjutajate Matteo Capreoli ja Graham Candyga

Uut singlit tervitati meeleoluka esitluspeoga Location Unitis. Peol esitas Egert üheskoos muusik Karl Sander Saarikuga loo akustilise versiooni ja esmaesitlusele tuli ka värsket pala  koos selle videoga.

Videosilla vahendusel saadeti tervitused ka muusikavideo esitluspeole Tais, kus videos kaasa teinud muusikud olid samuti loo välja andmist tähistamas.

Kuula uut lugu!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles