Hootersi teenindaja põrutab kriitikutele: olen ajudega juuratudeng

Elu24
Copy

23-aastane Florida neiu Leah on Ameerika populaarses Hootersi restoranis kliente teenindanud juba pea kuus aastat. 18-aastaselt Hootersis tööd alustanud Leah pole aga enda sõnul nii loll, nagu paljud eeldavad.

Floridast pärit Leah Fennelly on üks tuhandetest neidudest, kes töötavad Ameerika populaarses ja kurikuulsas tissirestoranis Hooters. Ta on oma tööd teinud juba pea kuus aastat ja tahtis Hootersi tüdrukuks saada juba varajases eas.

Olgugi et ta oma tööd armastab, saab Leah tihti netikiusajatelt negatiivseid kommentaare. «Arusaam, et Hootersis töötavad tüdrukud on lollid, on täiesti vale. Olen seda nii palju kuulnud,» avaldas Leah Briti meediaväljaandele Daily Star, «aga ma olen ajudega juuratudeng.»

«Mul on bakalaureusekraad ja õpin juba teist aastat juurat,» lisas Leah uhkusega, «meil on baaridaam, kellel on magistrikraad ja mitmed tüdrukud töötavad õe kvalifikatsiooni kallal.»

«Hootersi tüdrukud on targad ja kaunid!» rõhutas ameeriklanna, kelle sõnul on enamik tissirestorani kliente sõbralikud. Kuid nagu kõikjal on ka nende klientide hulgas neid, kes teenindajatesse halvasti suhtuvad. 

Leah armastab oma tööd ja talle meeldib uusi inimesi kohata. Suureks plussiks on ka armas kostüüm, mida ta tööl kanda saab. «Spordihooajal saan head jootraha,» nimetas Leah veel ühe Hootersis töötamise positiivse külje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles