Lauljatar Yasmyn Eesti popmaastikust: naljakas, kuidas teeme täispaketita artistid tuntuks (1)

Elu24
Copy
Yasmyn esinemas Eesti Muusikaauhinnad 2022 galal.
Yasmyn esinemas Eesti Muusikaauhinnad 2022 galal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Lauljatar Yasmyn arutles ühismeedias Eesti popmaastiku üle ja tõdes, et iga naisartist peaks võtma tantsutunde.

Eesti Muusikaauhinnad 2022 galal aasta parimaks naisartistiks tituleeritud Yasmyn jagab oma Instagrami-lugudes tihti videoklippe tantsutrennist. Hiljuti arutles Yasmyn ühismeedias, et tema arvates peaks iga naisartist tantsutunde võtma.

«Arvan, et iga naisartist, eriti Eestis, kes tahab popmaastikul või mainstream'is läbi lüüa, peaks tantsutunde võtma. Mulle tundub see naljakas, kuidas me teeme täispaketita artistid tuntuks. Sul peab olemas olema kõik: vokaal, liikumine, enesekindlus, kohalolu, efekt ja isegi seksapiil,» kirjutas Yasmyn oma Instagrami-loos.

Lauljatar imestas, miks ta tantsutrennides kunagi enda kolleege ei märka. «Kas see on hirm teiste inimeste ees läbi kukkuda? Lihtne, kõik tantsuõpetajad annavad ka eratunde.»

«Kuulen, kuidas nii paljud ütlevad, et nende iidoliks on Beyoncé, Dua Lipa, Sza, Doja Cat jne. Miks sa nende tasemele ei püüdle?» küsis ta imestunult.

Lõpetuseks tõdes lauljatar, et kui tantsutunnis teiste ees läbi kukkumist kardad, siis pole sa arvatavasti selleks muusikamaastikuks valmis: «Eriti, kui sa tahad Eestist kaugemale jõuda.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles