HARULDANE KLÕPS ⟩ Elisa Kolk teeb miljonärist kallimaga Beverly Hillsis tähtsat tööd

Elu24
Copy

Laulja Elisa Kolk, artistinimega Elysa, on praegu Ameerikas ja tegeleb seal tõenäoliselt uue muusika loomisega. Hiljuti näitas Elisa, kes lisaks tema miljonärist kallimale Indrek Rahumaale teda veel abistavad.

Looga «Fire» Eesti Laul 2022 finaali jõudnud Elisa Kolk põrutas mõnda aega tagasi Ameerikasse Los Angelesse (LA). Varemgi pikemalt Ameerikas elanud ja seal muusikaga tegelenud Elisal tundub olevat käsil uus projekt, millele ta on ühismeedias ka äsja vihjanud.

«LA maffia, aga ma ei ole kunagi nii põnevil olnud,» kirjutas lauljatar teisipäeval Instagrami ilmunud postituse pealkirjas. Fotol on ka Elisa miljonärist kallim, ärimees Indrek Rahumaa.

Kusjuures see on esimene kord üle kahe aasta, kui Elisa oma kallimat Instagrami põhipostitustes fännidele näitab.

Fotol on aga ka kaks ameeriklast, Adam Simon ning Matthew Dwyer. Mõlemad mehed tegutsevad Hollywoodi filmimaailmas. Kui Dwyer on ehk vähem tuntud, siis Simon on näitlejana ning stsenaristina töötanud selliste filmide juures nagu «Point Blank» (2019) ja «Man Down» (2015).

Kuigi Elisa ise ühismeedias ei vihja, mille kallal ta koos meestega tööd teeb, siis tema kallima Instagramist leiab olulise vihje. Oma privaatsel instakontol jagas ärimees sama fotot ning lisas postituse pealkirja: «Meie esimene album tuleb välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles