PAPARATSO ⟩ Vanus on kõigest number: Al Pacino tähistas oma 82. sünnipäeva verinoore kallimaga

Elu24
Copy
Hollywoodi veterannäitleja Al Pacino 2020. aastal.
Hollywoodi veterannäitleja Al Pacino 2020. aastal. Foto: MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

Hollywoodi veterannäitleja Al Pacino sai 25. aprillil 82-aastaseks. Sünnipäeva veetis Pacino sõprade ning enda verinoore kallimaga, kes on näitlejast tänaseks juba 54 aastat noorem.

Näitleja Al Pacino ja tema kõvasti noorem kallim Noor Alfallah jäid taas paparatsode kaamerate ette. Nimelt tähistas Pacino pühapäeval oma sünnipäeva ja kutsus sõbrad ühte Lääne-Hollywoodis asuvasse Itaalia restorani, vahendab Daily Mail.

Vanameistriga oli kaasas ka 28-aastane Alfallah, kes Briti meediaväljaande sõnul Pacino sõpru restoranis abistas ja nendega elavalt suhtles.

Paparatso fotosid sünnipäevaõhtust leiad SIIT.

Pacino ja Alfallah on suhtes olnud juba mõnda aega. «Pacino ja Noor said kokku pandeemia ajal. Ta enamasti käibki väga rikaste vanemate meestega, ta oli Mick Jaggeriga mõnda aega koos ja siis oli ta suhtes Nicolas Berggrueniga (60),» avaldas allikas Page Sixile aprilli keskel.

Pacino oli viimased kaks aastat teadaolevalt vallaline. 2020. aasta alguses läks ta lahku kallimast, kes oli mehest 39 aastat noorem.

Teleprodutsent Alfallahi armuelu kohta pole palju teada, kuid kui naine oli 23-aastane, oli ta suhtes rokkar Mick Jaggeriga. Kaks aastat tagasi läksid lendu kuulujutud, et Alfallah on suhtes 91-aastase filmimehe Clint Eastwoodiga. Naine aga kinnitas, et nad ei ole suhtes, vaid kõigest peretuttavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles