Robin Juhkental alkoholi tarbimisest: mul võttis 30 aastat mõistmaks, et see ei aita

Elu24
Copy
Robin Juhkental
Robin Juhkental Foto: Konstantin Sednev

«Lihtsalt mingil hetkel mõistad, et kannatavad sinu lähedased, su lapsed ja perekond,» tunnistas alkoholi liigtarbimisega kimpus olnud eurolaulik Robin Juhkental.

Möödunud aasta septembris väisas muusik «Õhtu» saadet, kus rääkis enda kurvast suhtest alkoholiga.

Eurolaulik ei varjanud, et on viibinud alkoholiprobleemide ja depressiooni tõttu ka Seewaldi psühhiaatriapolikliinikus.

Teisipäeval oli TV3 eetris uus saade «Mida teha oma kehaga?», kus Robin Juhkental tunnistas, et tal võttis 30 aastat aega mõistmiseks, et alkohol ei aita. «Depressioonist ei ole ennast mitte keegi välja joonud.»

Alkoholiga omajagu reedeid sisustanud muusik meenutas saates 2015. aasta Eesti Laulu konkurssi, kus oli oma roll ka alkoholil. «See oli veel see aeg, kui Eesti Laulul oli avatud baar ja oli põhjust ka tähistada, me muidugi ei arvanud, et võidame, aga tähistasime ette,» tõdes ta. «Kui viimase kolme hulka saime, siis tuli tunne, et rohkem ei joo, aga kahju oli juba tehtud. Ega see kaine poiss ei olnud enam, kes seal laval oli. Ma mäletan seda suhteliselt lünklikult,» tunnistas sel samal aastal Eurovisioonile sõitnud Juhkental.

Robin Juhkental 
Robin Juhkental Foto: Erakogu

Eurolaulik tõdes, et tarbib ka praegu aeg-ajalt alkohoolseid jooke, ent hoiab end teadlikult siiski tagasi. «Tunnen hiljem, et mõttetu kaanimine. Kui võtta neli kuni viis korda nädalas teleka kõrvale, siis lõpuks oledki parm.»

Juhkentali sõnul ei saa seda endale lubada, kui on inimesed, kelle eest vastutad. «Lihtsalt mingil hetkel mõistad, et kannatavad sinu lähedased, su lapsed ja perekond, siis sa ei ole romantiline kangelane. Kui sa näed, et niimoodi juhtub, siis ära joo enam. Päris põhjas ei pea ära käima, et mõista.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles