Skandaali kistud Elina Nechayeva: kui midagi jääb arusaamatuks, ei ole see piisav põhjus saata surmaähvardusi (12)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Konstantin Sednev

Pühapäeval oli saates «Hommik Anuga» külas Elina Nechayeva, kes sõjateemalisele küsimusele vastates viis jutu muusikale. Teisipäeval pidas lauljatar vajalikuks ühismeedias enda seisukohti selgitada.

Saatejuht Anu Välba küsis Elina Nechayevalt, kas ta saab aru nendest artistidest, kes toetavad Putini agressiooni. Lauljatar viis aga vastamise asemel jutu muusikale.

«Ma ei saa aru, miks peab maailmas olema selline olukord, kus toimub jube lõhestumine inimeste seas. Nagu oli koroonaga. Aina tuleb uusi olukordi, kus inimesed veel rohkem lõhestuvad. Kaua võib? Tuleb luua kaunist muusikat, uusi lugusid luua,» vastas Nechayeva Välba küsimusele ja hakkas rääkima enda uuest singlist.

Elina Nechayeva saates «Hommik Anuga»
Elina Nechayeva saates «Hommik Anuga» Foto: Elina Nechayeva

Pahameeletormi alla sattunud lauljatar selgitas juhtunut teisipäeval Facebookis, kui kirjutas: «Seoses hiljutises telesaates eetrisse jõudnud lausekatkega on siin-seal avaldatud arvamust, milline on minu seisukoht Ukraina sõja osas. Kinnitan teile, et see on must-valge – loomulikult mõistan ma hukka sõjategevust, Putini režiimi ja terrorit Ukraina rahva vastu.»

Lauljatar lisas, et tema lähedaste seas on Ukraina rahvusest inimesi ning tema perekond puutus vahetult pärast sõja algust väga lähedalt ja otseselt sõjaga ise kokku, kui aitas nende juures elanud Ukrainast pärit perekonda.

«Lisaks olen oma seisukohti väga selgelt väljendanud läbi selle, et olen osalenud mitmetes heategevusprojektides Ukraina toetuseks,» täpsustas ta.

«P. S. Arvan, et kui midagi jääb arusaamatuks, ei ole see piisav põhjus saata surmaähvardusi ning muud ebatsensuurset sõimu. Peace,» kirjutas Nechayeva lõpetuseks.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles