«Ebamaine haldjas!» Näitleja Henessi võlub muinasjutuliste klõpsudega

Elu24
Copy
Näitleja Henessi Schmidt
Näitleja Henessi Schmidt Foto: Mihkel Maripuu

Näitlejatar Henessi Schmidt kostitab Instagramis fänne muinasjutuliste fotodega.

Mitu kuud Iirimaal seriaali «Viikingid» võtetel olnud Henessi Schmidt jagas Instagramis kauneid fotojäädvustusi. Klõpsude asukohaks on ta märkinud Wicklow-nimelise mäe.

Lisaks südamete emotikonidele on näitlejatari fotode alla jäetud ohtralt kauneid sõnu. «Kaunis ürgnaine,» kirjutas tšellist Silvia Ilves. «Aaaaaaah kui ebamaine ilu!» oli teinegi fotodest lummatud.

Kui ühele meenutas Henessi haldjat, siis teisele kuningannat. «Ohhh sind! Tahmatute kivimürakate & tuuliste niitude kuninganna,» seisab kommentaariumis.

Aprilli alguses Elu24-le antud intervjuus rääkis Tallinnas elav Henessi, et ei välista, et leiab end kunagi taas maal elamast. «Praegu ma näen, et tahan seigelda ja rännata, ning usun, et terve elu seiklen ja rändan ringi.»

Siiski tõdes näitlejatar, et tulevikule ta väga ei mõtle. «Üritan järjest vähem elu ära arvata. Kindlasti olen ma viie aasta pärast täpselt seal, kus ma olema pean.»

Inimesena unistab ta arengust, sellest, et ta saaks maailmas midagi olulist ära teha ja anda oma panuse. «Seiklustest, mängulisusest ja rõõmust,» loetles Henessi ja lisas lõpetuseks: «Ma pole suurem plaani tegija, olen pigem oma südame ja elu kuulaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles