VIDEO «Teneti» järjefilm? Tallinna tänaval läks autojuhtide vahel korralikuks kähmluseks (1)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Ühismeedias on lendu läinud Tallinnas Narva maanteel filmitud videoklipp, kus kaks autojuhti on teadmata põhjusel oma probleeme keset sõiduteed lahendama hakanud.

Facebooki gruppides «Elektriautod Eestis» ja «Liiklusinfo Tallinnas» on jagatud pühapäeval Narva maanteel filmitud videoklippi, kus kaks autojuhti keset teed kähmlevad. 

«Mis siin toimub?» seisab video juures, kus on näha hetke, kui üks autojuht lööb teist liiklejat nii, et viimane tänavale maha kukub.

«Muidu nagu saade «Võimalik vaid Venemaal», aga ei, hoopis Eestis,» kirjutab üks kommentaariumis. «Ja siis räägivad, et elektriautodega sõidavad lumehelbekesed,» nendib teine, juhtides tähelepanu sellele, et rusikad käiku lasknud mees sõitis Tesla elektriautoga.

Ida-Harju jaoskonna isikuvastaste süütegude menetlusgrupi juhtivuurija Mirell Reinson sõnas Elu24-le, et politsei sai möödunud kaasliiklejalt väljakutse. «Pühapäeval, 24. aprillil kella 18.30 paiku teavitas möödasõitja Narva maanteel toimuvast kaklusest,» sõnas Reinson.

Politsei sõnul olid osalised patrulli saabumise ajaks juba lahkunud. «Juhtunu kontrollimiseks ja asjaolude väljaselgitamiseks võetakse ühendust kõikide osapooltega.»

Reinson rõhutas, et vaatamata konflikti tekkepõhjustele on äärmiselt vastutustundetu lahendada erimeelsusi vägivallaga. «Samuti ei tohi lahendada arusaamatusi keset sõiduteed, sest see seab ohtu ka teised kaasliiklejaid,» lisas ta.

Küll aga tänas ta möödasõitjat, kes olukorrast politseid teavitas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles