Mida teha Ida-Virumaal?

Copy
Foto: Shutterstock

 

Karukella puhkemaja Ida-Virumaal: üks parimaid Eestis!

Vähe sellest, et Seiklusmaa nimeline turismipiirkond asub Ida-Virumaal, on seal ka üks paremaid Eesti puhkemaju: Karukella puhkemaja. Esimesed külalised võeti vastu 2019. aasta suve lõpul, tänaseks on tekkinud juba püsikliendid, kes on sel suvel tulemas nii neljandat kui ka juba viiendat korda!

Mis teeb selle puhkemaja nii heaks? Külalised ütlevad, et avarus ja samas privaatsus. Pole teist sellist maja, kus oleks 5 avarat ja helikindlat tuba. Keegi ei pea teise perega koos avatud korrusel koos magama ning teiste unehääli taluma. Kaks beebide reisivoodit ja igas toas lahtikäivad tugitoolvoodid aitavad kõik perede kaupa ära majutada. Nii on meie majja ära mahtunud ligi 17 suurt ja väiksest.

Väikse tagasivaade talvele.

KÕIK ON OLEMAS! Meie slogan kinnitab, et meie puhkemajas kõik asjad olemas. Nagu omas kodus – tasub vaid käsi sirutada ja leiad kõik vajamineva. Saumikserist kõrvatikkudeni. Sinna vahele jääb igareedene Päevalehe LP paberkandjal - vihje külalistele selle kohta on maja kasutamise manuaalis, et nad oskaksid postkasti katsuma minna.

Lastele on Karukellas väga palju mõeldud: tavapärased söögitoolid, lauamängud ja mänguasjad on tavalised ja igas majutusasutuses. Meie külalisi rõõmustavad unejuturaamatud, kraanikausside all väiksed astmed, vetsus pissipott ning saunas väikelastevann. Kööginurgas saab toimetada ja valminud söögid mängulauale kanda. Õues jalgadel liivakast ning mängumaja, kuhu kõik lapsed saabudes kohe autost jooksevad! Suvel pakub rõõmu ja sooja ilma leevendust täispuhutav basseinike.

Väikseks tiimiürituseks ideaalne! KÕIK ON KOOS!

Kuni 15-liikmelised tiimid on Karukella leidnud ja nendegi seas on juba mitmeid püsikliente. Populaarne on varajase saabumisega seminaripakett nädala sees. Pärast nõupidamist pakutakse külalistele laia valikut Seiklusmaa aktiivseid tegevusi: Aidus karjäärisafari ja seiklusmatk, mootorpaadi- ja kanuumatkad kanalis, nõukagaraaž ja õlle degusteerimine Purtses, kaevandusmuuseum ja põgenemistuba Kohtla-Nõmmel ning Kiviõli seikluskeskuse paljud teenused. Soovi korral tellime ka transfeeri, pakume toitlustamist ning lõpuks esitame e-arve.

Karukella puhkemaja: KODU KAUGEL KODUNT – KÕIK ON OLEMAS, KÕIK ON KOOS!

www.karukella.ee

Facebook

Instagram

Videod

Mäetaguse Mõisa Hotel & Spa – armas omadele, kodune külalistele!

Kas kevadväsimus on peal? Soovid väikest puhkust? Võimalust nii aktiivseteks tegevusteks kui ka niisama olemiseks? Tahad sinna, kus on piisavalt privaatne? Tahad olla veidi parem kaaslane ja lapsevanem? Kui vastasid kõigile viiele küsimusele „Jah!“, siis leevendab Sind tõesti vaid puhkus Mäetaguse mõisahotellis.

Mis teeb Mäetaguse mõisahotelli eriliseks? Külalislahkus ja personaalsus, kus fookus on suunatud pigem täiskasvanud paaridele. Muinsuskaitse all olev maja ei võimalda lastele arendada ei spaasse torusid ega ka lisaehitist lastemängutubade ega pallimerede jaoks, seega pakutakse Mäetagusel lapsevanematele hoopiski aega teineteise jaoks.

Lõõgastavaks puhkuseks on soe spaa seitsme saunaga, kus neli mahedamat neist on eraldatud täiskasvanute alale. Mõnusat olemist seal täiustavad veel kaks lõõgastuspesa ning mullivann. Spaa teises osas, kus täiskasvanute piirangut ei ole, saab nautida kolme äkilisemat sauna, müdistada massaažibasseinis ja mõõta 25 meetristel ujumisradadel oma ujumisvõimekust. Vesi basseinis 29 ja õhk 30 kraadi.

Soe soovitus on varakult tellida massaaž – lisaks klassikalisele süvalihastemassaažile on saadaval ka Tai- ja Shindo massaažid. Pane tähele, et ainult viiele toale päevas müüakse varajase saabumise võimalust - puhkus saab pikem ja niimoodi mahutad oma päeva ka unepausi, mis kiire elutempo juures võib osutuda puhkuse parimaks osaks.

Aktiivse eluviisi harrastajatele on hommikujooksuks staadion või mõisapargi pehme pinnaga rajad, mille kõrval ka virgestusala. Siinsamas on discgolfiväljak, mis võõrustanud nii Euroopa kui ka maailmameistrivõistlusi. Neile, keda tõmbavad rabamatkad, pakitakse vaiksesse ja ilusasse Selisoo rabasse minekuks kaasa maitsvad käsitöötooded. Kaugel pole ka Alutaguse rulli- ja suusarajad, Iisaku vaatetorn ning Kauksi rand.

Päevale paneb mõnusa punkti õhtusöök restoranis, kus toiduga ei mängita - täppe ja triipe siin taldrikul ei näe, pigem on portsud maakohale iseloomulikult suured. Kvaliteetveinid on täpselt valitud ja aitavad seedimisele kaasa!

Copy
Tagasi üles