Telemängu «Ma näen su häält» arstitudeng viljeleb koos õdedega folki

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Getter Jaani ja Kätlin Kits.
Getter Jaani ja Kätlin Kits. Foto: Rauno Liivand

Seekord õnnestus nõunikuga duetti laulda end arstitudengina esitlenud Kätlin Kitsel, kes lisaks arstiks õppimisele veedab iga viimasegi vaba hetke muusika seltsis.

Pärnust pärit Kätlin Kits on suundunud kooli tõttu elama hoopiski Tartusse, kus ta õpib ülikoolis arstiteaduskonna teisel kursusel. «Kooli kõrvalt olen tegev ka Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsis ning Tartu lastekliiniku neuroloogilise rehabilitatsiooni teadusgrupis,» rääkis ta.

Kõigele sellele lisaks tegeleb ta aga nii palju kui võimalik muusikaga. Juba nelja-aastaselt hakkas ta laulma ning aasta hiljem lausa viiulit mängima. «Terve mu lapsepõlv oli muusikat täis: muusikakool, erinevad konkursid, üritustel esinemised, bändi tegemised jne,» räägib Kits oma muusikateekonnast.

Kuigi teda võib laval kohata mitme erineva projektiga, siis kõige südamelähedasem on talle õdedega koos tehtud ansambel Õtekse, kus viljeletakse enamjaolt folki.

«Saates osalemine oli ülipõnev ja vahva. Väga huvitav oli jälgida, kuidas kaadritagune elu välja näeb, mida nõunikud ja arvajad pakkusid ning mis nende tähelepanu täpsemalt köitis, mille järgi nad siis otsuseid tegid, kas võiks olla laulja või mitte,» nautis ta saates osalemist täiel rinnal.

Arstitudeng Kätlin Kits saates «Ma näen su häält»
Arstitudeng Kätlin Kits saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Nõunikud elasid Kitse arvates väga kaasa ning tema jaoks oli põnev jälgida, mida nad arvasid või tema juures märkasid. «Eriti naljakas oli see, kui avastati, et videos oli mul tukk, aga kohapeal mitte, siis käis küll südame alt jutt läbi,» lisas Kits.

Võimalust Getter Jaaniga duetti laulda ta oodata ei osanud, kuid ta kirjeldab lauljat kui väga sooja ja toetavat inimest. «Nautisin esitust väga!» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles