«Ma näen su häält» kossuvend: kolmel kontserdil olen ilma jäänud oma esihambast

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kossuvend Mait Mikusaar saates «Ma näen su häält»
Kossuvend Mait Mikusaar saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Saates «Ma näen su häält» end kossuvennana esitlenud Mait Mikussaar on suurepärane laulja ning alustas lauljakarjääri juba põhikoolis, kui mõistis, et just see on tema kirg.

Mait Mikussaar on pärit Kesk-Eestist Koigist. Juba lasteaias tuli tal laulmine noore poisi kohta üsna hästi välja, kuid põhikooli lõpus avastas ta, et just sellega võikski ta tegeleda.

«Kui ma olin 13-aastane, siis liitusin kõrval olevast alevist pärit bändiga, millega üle Eesti keldriklubisid mängimas käisime. Väga õpetlik ja kogemusterohke aeg... Sealt edasi juba astusin Georg Otsa nimelisse muusikakooli, kus omandasin ka vastava eriala sertifikaadi,» rääkis Mikussaar.

Kossuvend Mait Mikussaar saates «Ma näen su häält»
Kossuvend Mait Mikussaar saates «Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Nüüd on aga tema see, kes aitab lauluõpetajana teistel leida oma häält. Lisaks sellele on tal bänd nimega Muster ning nii mõnigi võib olla teda näinud hoopiski saates «Eesti otsib superstaari».

«Bändiga Muster olime Noortebänd 2018 publikulemmik ning saime hullutada rahvast Alexela kontserdimajas 3000 inimese ees. Selle bändi olemasoluga enda elus olen kõige rohkem rahul, sest stiil ja kontseptsioon on minu vaadete ja maitsega sobivad,» on ta oma eluvalikutega rahul.

Võib tunduda lausa uskumatu või isegi naljana, kuid sellel noormehel on laval juhtunud korduvalt üsnagi veidraid õnnetusi. «Meenub selline põnev karisma, et kõikidest kontsertidest kolmel olen ma ilma jäänud oma esihambast. Kõige eredamalt meenub kummardus laval, mille ajal bassimees oma pilli kaela mu jalge vahelt läbi pani ja mina hambast ilma jäin,» naerab ta tagantjärele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles