VIDEO ⟩ Termika fänn kauaoodatud rokksõu eel: ma tean, et see tuleb väga–väga eepiline

Copy
kostja_terminaator_35_elu24_v1.mp4
kostja_terminaator_35_elu24_v1.mp4 Foto: Pilt videost

Armastatud rokkbänd Terminaator tähistas oma 35. sünnipäeva ülivõimsa sõuga. Kohal olid tuhanded fännid, kellele pakuti pea kolme tunni jagu meelelahutust. Elu24 vestles Terminaatori fännidega rokksõu eel ja uuris, mis neile bändi puhul meeldib ja mida nad õhtult kõige enam ootavad. 

1987. aasta 24. veebruaril andis klassikaaslastele oma esimese kontserdi toonase Tallinna 10. keskkooli bänd. Nüüd, 22. aprillil 2022 pidasid nad enda 35. sünnipäeva Saku suurhallis, kuhu oli müüdud enam kui 7000 pääset.

Piletilevi reklaamis Saku suurhallis toimuvat kontserti kui Eesti suurimat rock show'd, mis võtab kokku Terminaatori loomerännaku läbi aastakümnete. Esitusele tulid nii bändi haruldasemad lood kui ka suurimatest suurimad hitid. Raju õhtu jaoks oli kohale veetud kümme rekatäit tehnikat ning fännid näevad laval ka eriefekte, mida Eestis saadaval ei ole.

Elu24-le antud intervjuus rääkis Terminaatori solist Jaagup Kreem, et tema lahkub lavalt jalad ees. «Vahel on vähem tööd, vahel rohkem, aga praegu ei ole mul küll plaanis kuhugi kaduda. Ma tahaks pigem minna lavalt jalad ees, kui oma elu viimased paarkümmend aastat niisama istuda, arhiivi sirvida ja mõelda, et küll olid ilusad ajad. Kärts-mürts võiks ikka lõpuni välja kesta!» Loe pikka intervjuud SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles