ESIMENE BEEBIPILT Cristiano Ronaldo tutvustas maailmale pisitütart, kelle kaksikvend traagiliselt suri

Elu24
Copy
Cristiano Ronaldo koos kihlatu Georgina Rodriguezega.
Cristiano Ronaldo koos kihlatu Georgina Rodriguezega. Foto: AFP/SCANPIX

Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo (37) avaldas nädala alguses, et üks tema kaksikutest suri sünnitusel. Päevad hiljem jagas Ronaldo ühismeedias esimest pilti pisitütrest.

18. aprilli õhtul avaldas Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo oma Instagrami kontol, et üks tema vastsündinud kaksikutest suri sünnituse ajal. «Pisipoeg, sa oled meie ingel! Armastame sind igavesti,» kirjutas jalgpallur.

«See on kõige kohutavam valu, mida üks lapsevanem saab tunda,» teatas Ronaldo ja lisas, et ainult sündinud tüdruk annab neile jõudu ja lootust selle olukorraga toime tulla.

Postituses tänas jalgpallur kõiki arste ja õdesid tipptasemel hoolitsuse ja abi eest ning palus sellel erakordselt raskel ajal privaatsust.

Neljapäeva õhtul said Ronaldo kihlatu Georgina Rodriguez ja vastsündinud pisitütar koju. Üle 400 miljoni instafänniga jalgpallur tutvustas seejärel maailmale südamliku perepildiga oma pisitütart. Pildil hoiab vastsündinut süles just Ronaldo.

«Kullakallis kodu. Gio ja pisibeebi on viimaks meiega koos. Tahame kõiki lahkete sõnade ja tegude eest tänada. Teie toetus on väga oluline ja oleme kõik tundnud teie armastust ja austust meie perekonna vastu. Nüüd on aeg olla tänulik elu üle, mis on siia ilma saabunud,» kirjutas Ronaldo.

Sama postitust jagas oma Instagrami kontol ka Rodriguez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles