Monika Kahro emaks olemise õppetundidest: ärge olge iseendaga nii karmid

Elu24
Copy
Monika ja Rein Kahro
Monika ja Rein Kahro Foto: Erakogu

Pisut vähem kui kahe kuu eest esimese lapse ilmale toonud personaaltreener ja toitumisnõustaja Monika Kahro jagab ühismeedias mõtteid emaks olemisest.

«Kuna emaks olemine oli minu jaoks väga-väga oodatud, olen saanud pikalt harjutada erinevate karvaste neljajalgsete peal, vaatamata harjutusperioodile, on oma beebi ikka midagi nii imelist, kaunist ning samas ka väsitavat!» tunnistab Monika Kahro Instagramis, selgitades, milliseid õppetunde on emaks olemine talle seni pakkunud.

Näiteks ei soovita Monika plaane teha. «Väike beebi õpetab Sulle kõige paremini hetkes elamist ja selle nautimist. Ära ole enda peale pahane, kui Sa kuskile õigeks ajaks ei jõua! Isegi kui hakkan kuskile kaks tundi varem minema, otsustab lõpuks meie pere kõige pisem liige Lara selle, kas ma sihtkohta üldse välja jõuan,» tunnistab ta.

Teiseks ei tohi endaga karm olla. «Kui oled väsinud, siis puhka! Sul ei ole vaja läikivat tuba ning kõiki asju täiuslikult ära teha – puhka, naudi ja ela hetkes. Sinu ülesanne on rahuldada kõik beebi vajadused ning samal ajal hoida ka ennast,» usub naine.

Viimaseks rõhutab ta, et igasugune abi on okei ja kõigega ei pea üksinda hakkama saama. «Iga uus roll vajab natukene aega – kui tegemist on minu puhul ettevõtte juhtimisega, koduga, koduloomadega, abikaasaga (kes on muidugi ka äärmiselt toetav) ning veel palju muuga, mis elu ette toob. Kuna armastan puhtust, tervislikku toitu ning aktiivset eluviisi, siis olen nüüdseks tänu beebile suutnud paika panna ka uues rollis enda heaolule olulised prioriteedid, mille rahuldamisel oskan ka abi küsida,» tunnistab ta.

Personaaltreener ja toitumisnõustaja Monika Kahro teatas lapseootusest koos abikaasaga eelmise aasta augusti lõpus. Selle tuules jagas ta suvist pilti, kus veel midagi aimata pole, ning jutustas, kuidas edasine keha muutumine talle mõjunud on.

«See teekond siiani on olnud minu jaoks väga põnev,» avaldas Kahro. «Kehale väga väsitav, aga vaimule nii, nii palju õpetanud,» kinnitas ta.

«Olen üdini tänulik ja siiralt täis õnne, armastust, väsimust ning õnneks ainult vahest ka iiveldust,» naljatas ta. «Mu keha on hetkel tõelises muutumises, hommikul ja õhtul on see ka täiesti erinev.»

Ansambli Noorkuu laulja Rein Kahro ja Monika abiellusid möödunud aasta alguses Dubais. Varem olid nad juba neli aastat koos elanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles