VIDEOINTERVJUU Mihkel Raud menukast laulusaatest: minu osa salvestuse ajal tuli ette hetki, kus ma mõtlesin, et...

Copy
Laula mu laulu: Mihkel Raud
Laula mu laulu: Mihkel Raud Foto: Pilt videost

Menukas laulusaade «Laula mu laulu» on tagasi ja täna, 23. aprillil läheb eetrisse uue hooaja teine saade. Telia Inspiras vaadatava «Laula mu laulu» tänaõhtuses saates esitlevad osalejad Mihkel Raua loomingut.

Sel kevadel kuuleb telesaates «Laula mu laulu» kuni 70 lugu. 2022. aasta hooajal osalevad saates Tanja Mihhailova-Saar, Elina Born, Kadri Voorand, Jüri Pootsmann, Mihkel Raud, Sven Lõhmus ja Põhja-Korea 5MIINUSEST. Lauljad esindavad väga erinevaid muusikažanre, nad on kõik oma ala tipus ja nende hitte oskab iga eestlane unepealt kaasa laulda.

2022. aastal on saate toimumiskohaks 19. sajandi alguses ehitatud kaunis klassitsistlikus stiilis Kernu mõisakompleks, mis kõrgub veetleva paisjärve kaldal. Nädalaks ajaks mõisa kolinud seitsme laulja päevi täidavad üksteise lugude harjutamine ja õhtuseks etteasteks valmistumine.

Värske hooaja teises osas esitavad osalejad Mihkel Raua loomingut. Elu24 vestles Rauaga pärast seda, kui tema oli Kernu mõisas oma lugusid juba kuulnud, kuid mitme osaleja looming oli veel kõlamata.

Videointervjuus avaldas Raud, kelle loomingut ta ise esitada pelgas ning mis teda talle pühendatud saateosa puhul kõige enam üllatas. Uurisime Raualt ka seda, kas mõnest uues hooajas kõlanud tõlgendusest saab hitt.

«Laula mu laulu» uus hooaeg on Telia Inspira eetris alates 16. aprillist laupäevaõhtuti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles