VIDEO Poksilegend Mike Tyson läks lennukis kaasreisijale rusikatega kallale

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Mike Tyson läks lennukis kaasreisjale kallale.
Mike Tyson läks lennukis kaasreisjale kallale. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/AFP/Scabnpix/Elu24 kollaaž

Poksilegend Mike Tyson (55) kavatses lennata kolmapäeval lennuki esimeses klassis Floridasse. Enne lendu läks aga Tyson kaasreisijaga tülli ja lasi rusikad käiku.

Neljapäeval kõmumeediasse jõudnud videoklipil on näha, kuidas poksilegend Mike Tyson ründab lennukis kaasreisijat. Tyson plaanis esimeses klassis lennata San Franciscost Floridasse. Tema kõrval istus teine reisija ning pealtnägija sõnul tegi Tyson koos mehega koguni pilte, vahendab New York Post

Ühel hetkel võtsid aga asjad äkilise pöörde ning Tyson ärritus. Väidetavalt ei jätnud reisija teda rahule ning lõpuks lasi Tyson rusikad käiku.

Tysonit tundev allikas tõdes meediale, et poksija kaasreisija oli väga joobes ega jätnud staari rahule. Väidetavalt ei olnud lennureis veel alanudki, sest pärast kaasreisija löömist lahkus Tyson lennukist.

Verise otsaesisega reisija sai meditsiinilist abi ja andis asja politseisse. «Mike Tyson peksis just mu sõpra. Ta tahtis autogrammi, ma ei tea, mis juhtus,» kuuleb videos kogu janti filminud mehe häält.

Poksijakarjääri järel on Tyson muutunud pehmemaks avaliku elu tegelaseks ja seda ehk kanepi suitsetamise tõttu. 55-aastane Tyson on koos maadluslegendi Ric Flairiga loonud ka oma kanepifirma.

Selle nädala juhtum leidis aset vaid nädalad pärast seda, kui Tyson kohtas komöödiaklubis teist üliinnukat fänni. Kusjuures siis jäi endine poksija rahulikuks ja isegi kallistas austajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles