Saate «Ma näen su häält» uus nõunik: olen põnevil ja ootan seda juba väga

Elu24
Copy
«Ma näen su häält»
«Ma näen su häält» Foto: Rauno Liivand

Pühapäeval liituvad saate «Ma näen su häält» nõunikega lauljatar Getter Jaani ja raadiohääl Indrek Vaheoja.

Pühapäeval seavad end nõunike kogus sisse raadio MyHits saatejuht Indrek Vaheoja, meelelahutaja Grete Kuld, laulja Getter Jaani, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ning juutuuber ja muusik Andrei Zevakin.

Möödunud pühapäeval nõuniku toolil istunud Elina Born tõdes pärast saadet, et saate võitnud kõhutantsija Kairega ei olnud kuigi lihtne. «Kogu kakofoonia keskel tundus mulle, et ma ei oska enam ise laulda,» meenutas Born.

Ka nõuniku rolli astuv Getter Jaani leiab, et viisipidamatu inimesega koos laulda on omaette kunst. «Kontsertidel on ette tulnud igasugu põnevaid hetki, kui olen püüdnud erinevate registrite vahel orienteeruda.» Sellest hoolimata on lauljatar väga põnevil. «Ootan seda juba väga!» nentis ta.

Teesklejaid asuvad tuvastama Võrumaalt pärit sõbrannad Jane ja Mona Lisa. Võidu korral plaanivad naised paigutada auhinnaraha kogumisfondi.

Vaata fotosid!

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: turvamees, arstitudeng, suvehiidlane, kossuvend, tantsumemm, valedetektor ja bussifanaatik.

Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles