HELSINGI MAIASMOKK Liikumispuudega mees käis restoranides head ja paremat nosimas, kuid tegi alati külma arve

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kana ja  trellid. Pilt on illustreeriv!
Kana ja trellid. Pilt on illustreeriv! Foto: Elu24

Soomes sarisööjana tuntud mees on sattunud taas vangi, sest pistis restoranides suhu head ja paremat, kuid ei plaaninud toidu eest eales maksta.

Soomes end gurmaaniks nimetav mees sattus pärast paariaastast pausi taas vangi, kuigi alles 2020. aastal vabastati ta tingimisi.

Ilta-Sanomat kirjutab, et Soome mehele meeldib toit üle kõige ning ta on restoranides tasuta söömas käinud juba 1990. aastast.

Viimane pettus leidis aset alles eelmisel reedel Helsingis Kallios asuvas restoranis. Mees on liikumispuudega ning kasutab abivahendina rulaatorit. Ta nautis gurmeetoitu ja alkoholi enam kui 110 euro väärtuses.

Möödunud aasta septembris Helsingi kesklinnas Kluuvis asuvas restoranis hakkas mees aga lausa märatsema. Ta oli nautinud enam kui 150 euro eest restoranitoitu, kui ettekandja tõi vahearve. Härra keeldus maksmast ja palus sündmuskohale politseid.

Ta loopis küünalt, rikkudes sellega mööbli, ja lõi ettekandjat rusikaga. Teenindajal ei jäänud muud üle, kui laualt söögiriistad kiiresti ära korjata, et olukord hullemaks ei läheks.

Mees on oma vägiteod üles tunnistanud ning süüdistuste esitamiseks on aega 6. maini. Eelmisel aastal sai ta kelmuse eest kuus kuud tingimisi ja kuu aega päris vanglakaristust.

Samuti on mehel kirjas joobes juhtimine, vargused ja vargused raskendavatel asjaoludel. Peale selle tappis soomlane 1990. aastate alguses oma ema ja talle määrati seitsmeaastane vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles