Sel reedel, 22. aprillil kell 20.00 toimub Kuku klubis (Tallinn, Vabaduse plats 8) Marju Kuudi laulude õhtu, kuhu on oodatud kõik, kellele Marju Kuudi hääl ja looming meeldisid. Sissepääs on piletita.

Marju alustas laulmist teismelisena, tema hääle «leidis» kogemata arranžeerija ning muusik Aleksander Rjabov. Juhtum nagu anekdoodis: Marju läks sõbrannat konkursile saatma ja jäi ukse taha ootama. Siis pistis Rjabov pea ukse vahelt välja – et mis sa seal passid! Kohkunud Kuut läks sisse, Rjabov ütles hiljem, et esimesest piuksatusest oli Marju Kuudi lauljatee otsustatud.

Me mäletame hästi tema igikestvaid meloodiaid 1960ndatest ja 1970ndatest, aga ka seda, kuidas Kuut Nõukogude Liidus põlu alla sattus ning 1980 siit lahkus. 

Marju: «Küll mul oli neid disklahve pidevalt. Elu on nii pikk, et kui hakata rääkima millestki, siis kust ma alustan. Aga jah, olin suure põlu all. Eks mu mõtteviis on sünnist saati teistsugune olnud.»

Kõik, kes Marju laule armastavad, on oodatud reedel, 22. aprillil kell 20.00 Kuku klubisse. Kavas on vaba õhtu, kus Marjut rõõmsalt sõprade poolt meenutatakse ning tema laule kuulatakse. Sissepääs piletita.