FOTOD ⟩ Vaata, kui palju tehnikat Terminaatori eelseisva rokksõu jaoks Saku suurhalli veeti

Elu24
Copy

Terminaatori suur 35. sünnipäeva kontsert toimub juba sel reedel, 22. aprillil, Saku suurhallis! Raju õhtu jaoks on kohale veetud kümme rekatäit tehnikat ning fännid näevad laval ka eriefekte, mida Eestis saadaval ei ole.

Terminaatori kauaoodatud rokksõu jõuab fännideni juba sel reedel. Nüüd on müüki tulnud viimased lisapiletid, mis on saadaval SIIN.

Rajuks kontserdiks on ettevalmistused kestnud pikalt ning Saku suurhalli hakati lavasõuks vajalikku püsti panema juba teisipäeval.

Ürituse korraldaja Andres Puusepp Elu24-le ja fännidele õhtu kohta palju öelda ei soovinud, kuid avaldas, et tehnikat on rokksõuks palju. «Me ei taha eriti ära anda, aga tehnikat on Saku suurhallis kümme suurt rekatäit, lava ja produktsiooni ehitus algas teisipäeva hommikul ja sellega tegeleb üle 80 inimese.»

Õhtuks lubab Puusepp ohtralt üllatusi. «Meil on ka palju üllatusi, näiteks oleme Soomest tellinud eriefekti, mida ei ole võimalik Eestist saada. Terminaatorit tulevad õnnitlema ka paljud sõbrad, kes võivad ka ühel hetkel laval olla.»

Foto: promo

Eilses ETV «Ringvaate» saates rääkis Terminaatori solist Jaagup Kreem, et on kontserdi eel natuke pabinas. «Ma ei ole üldiselt pabistaja tüüp, aga seal kontserdil on nii palju tehnilist kraami,» tunnistas solist saates.

«Seal on nii palju asju, mis võib tehniliselt tuksi minna,» nentis Kreem, kuid lisas kiiruga, et loodetavasti läheb kõik ikka hästi.

Terminaator tähistab Saku suurhallis 22. aprillil enneolematu rokksõuga oma 35. sünnipäeva. See energilise lavasõuga rokkbänd on andnud üle tuhande kontserdi, avaldanud 12 täispikka stuudioalbumit ning mitu kogumikku ja kontsertsalvestust.

Saku suurhallis toimuval kontserdil võetakse kokku Terminaatori loomerännak läbi aastakümnete ja esitusele tulevad nii bändi haruldasemad lood kui ka suurimatest suurimad hitid. Vaid sellel õhtul näeb tehniliselt keerukat ja hoolikalt viimistletud enneolematut lavasõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles