Cristiano Ronaldo teatas oma vastsündinud poja surmast: pole olemas kohutavamat valu

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez. Foto: REUTERS / Jon Nazca / Scanpix

Portugali vutiäss Cristiano Ronaldo andis ühismeedias teada, et üks tema kaksikutest suri sünnitusel.

«Pisipoeg, sa oled meie ingel! Armastame sind igavesti,» jagab Cristiano Ronaldo südantlõhestavat teadet oma Instagrami kontol. Nimelt suri üks tema ja ta kihlatu Georgina Rodrigueze vastsündinud kaksikutest sünnituse ajal.

18. aprilli õhtul jalgpalluri Instagrami kontole tehtud postitusest selgub, et surnud on poeg. Tütar jäi ellu ning temaga on kõik korras.

«See on kõige kohutavam valu, mida üks lapsevanem saab tunda,» teatab Ronaldo ja lisab, et ainult sündinud tüdruk annab neile jõudu ja lootust selle olukorraga toime tulla.

Postituses tänatakse kõiki arste ja õdesid tipptasemel hoolitsuse ja abi eest ning palutakse sellel erakordselt raskel ajal privaatsust.

37-aastane Manchester Unitedi staar teatas peatsest kaksikute sünnist 2021. aasta oktoobris. «Meil on suur heameel teatada, et ootame kaksikuid. Oleme armastust täis ja ei jõua ära oodata teiega kohtumist,» avaldas paar Ronaldo Instagrami kontol, jagades armsat fotot ultrahelipiltidest.

Kooselus kasvab ka kolmeaastane tütar Alana.

2017. aasta juunis teatas Ronaldo, et ootab asendusema vahendusel kaksikuid, kes said nimeks Eva ja Mateo. Kõigest kuu aega hiljem teatasid Cristiano ja Georgina, et ootavad esimest ühist last.

Ronaldo vanim laps, 11-aastane Cristiano jr sündis USAs, kuid pärast sündi toimetati ta viivitamatult Madridi, et laps saaks kasvada Hispaanias. Tema ema on avalikkusele teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles