Bastioni moemaja valmistas sel aastal rekordarv kleite presidendi vastuvõtuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajatu must: Bastioni disaineri Merike Pääro (vasakul) kleidikollektsioonis annab tooni naiste igavene lemmik sügavmust. Erilisust ja hoogu lisab kleitidele see, et enamasti on ühes väikeses mustas kombineeritud eri kangatekstuure ja -mustreid.
«Pildil on lihtne kokteilikleit praktilisest kortsumatust kangast. Imeõhukesed siidvarrukad lisavad õrnust ja vajadusel varjavad ka käsivarsi. Kleidi pikkus annab jalgadele sihvakust ja maitsekas dekoltee võimaldab näidata huvitavaid ehteid,» loeb disainer üles selle head omadused.
Ajatu must: Bastioni disaineri Merike Pääro (vasakul) kleidikollektsioonis annab tooni naiste igavene lemmik sügavmust. Erilisust ja hoogu lisab kleitidele see, et enamasti on ühes väikeses mustas kombineeritud eri kangatekstuure ja -mustreid. «Pildil on lihtne kokteilikleit praktilisest kortsumatust kangast. Imeõhukesed siidvarrukad lisavad õrnust ja vajadusel varjavad ka käsivarsi. Kleidi pikkus annab jalgadele sihvakust ja maitsekas dekoltee võimaldab näidata huvitavaid ehteid,» loeb disainer üles selle head omadused. Foto: Jürgen Joost

Bastioni moemaja disaineri Merike Pääro, Moonika Randloo ja Triinu Jõhve disainisid sel aastal kümmekond kleiti presidendi vastuvõtuks. Bastion on tuntud eelkõige rõivatootmise ettevõttena ja eraklientuuri tellimusi täidetakse erandjuhtudel.
 

Presidendi vastuvõtul on esindatud esmakordselt Beselfi brändi disaineri Triinu Jõhve kleidid

Triinu Jõhve esimest suurt Inglismaale suunatud Beselfi kollektsiooni näeb juba ka 2.märtsil Tallinna lennujaamas toimuval eksklusiivsel moeshowl.



 

Seoses moemaja laienemisega Inglismaa turule uue brändiga Beself on Bastioni naiskond täienenud ka mitme uue liikme võrra, loovjuht on Kristiina Heinmets Aigro ja jaemüügijuhina alustas veebruarist endine Miss Eesti Mairit Saluveer.

Moemaja mitmed muutused võimaldavad Bastioni peadisaineril Merike Päärol keskenduda rohkem haute couture´i armastavatele eraklientidele.

Bastioni moemaja disainer Moonika Randloo kõrgmoe kleite kannavad väga mitmed lugupeetud eesti daamid mitmetel vastuvõttudel ja tema on tegelenud ka rohkem eraklientuuri tellimustega.


Bastioni moemaja kleidid on sellel aastal inspireeritud eelkõige kvaliteetsetest kangastest, lihtsad naiselikud klassikalised lõiked, taevasina erinevad toonid ja eestimaised arhailised kaunistused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles