KUUM KLÕPS ⟩ Miley Cyrus jagas uue kallimaga kirglikku suudlust

Elu24
Copy
Laulja Miley Cyrus
Laulja Miley Cyrus Foto: MARIO ANZUONI

Miley Cyrus ja tema uus kallim Maxx Morando ei suuda teineteisest käsi üldse eemal hoida. Lauljatari ja tema trummarist armsamat nähti neljapäeval Hollywoodis jalutuskäigul, mis kujunes päris kuumaks.

USA popstaar Miley Cyrus (29) käis möödunud neljapäeval Lääne-Hollywoodis koos rokkbändi Liily trummari Maxx Morandoga (23) jalutamas. 

Miley ja tema kallim Maxx ei suutnud aga oma kirge taltsutada ning peatusid jalutuskäigu ajal mitu korda, et kallistada ja suudelda, vahendab DailyMail.

Kas asi on ametlik?

Miley ja Maxxi võimalik suhe tuli kõmumeedias esmalt jutuks 2021. aasta juulis, kui neid nähti koos Nashville'is.

Uus paarike jäi esimest korda kaamera ette 2. novembril, kui nad astusid koos punasele vaibale Los Angeleses toimunud moeetendusel Gucci Love Parade. Kuigi neid nähti seal käest kinni hoidmas, kerkis nende suhe kõmumeedias keskseks teemaks alles detsembris, mil Miley ja Maxx jäid Miami Beachil paparatsodele uusaastaõhtul suudlemisega vahele.

Hiljuti märgati neid ühisel puhkusel Cabos Mehhikos, kus neid mere ääres samuti teineteise embuses nähti.

Kuigi staarid on korduvalt avalikkuses lembehetki jaganud, ei ole Miley ega Maxx oma suhtestaatust ametlikult kommenteerinud.

Kes on Maxx Morando?

Miley uus muusikust kallim Maxx Morando mängis enne rokkbändiga Liily ühinemist trumme bändis The Regrettes. Peale trummide oskab ta mängida ka kitarri ja muid instrumente. Lisaks muusikale tegeleb Maxx karikatuuridega ja tema Instagrami lehel on mõned näited tema värvikatest joonistustest, mida on näiliselt mõjutanud Takashi Murakami legendaarsed pildid.

Mileyl ja Maxxil on mitu ühist tuttavat ning nad on olnud sõbrad juba mõnda aega, vahendab Elle.

Näib, et Miley vihjas nende suhtele põgusalt juba 2021. aasta septembris Vogue’ile antud intervjuus, kus ta kirjeldas enda kallimat kui üht oma «lemmikut tõusvat artisti» ja mainis, et disainer Shane Kastl oli oma kujundustesse lisanud mõned Maxxi illustratsioonid. Ei ole kindel, kas nad olid juba toona romantilises suhtes.

Miley on pärast suhte lõpetamist Austraalia laulja Cody Simpsoniga hoidnud oma armuelu suhteliselt salajas. Miley ja Cody suhe sai alguse 2019. aasta oktoobris, kuid 2020. aasta augustiks oli see läbi.

Enne Codyt oli Mileyl kõige pikem suhe tema endise abikaasa, näitleja Liam Hemsworthiga. Endiste abikaasade kokku-lahku suhe sai alguse 2009. aastal. Nende esimene kihlus oli 2012. aasta mais, kuid septembriks oli paar ümber mõelnud. Kuus aastat hiljem otsustas paar suhtele uue hoo anda ja nad abiellusid kodus Nashville'i lähedal vaid mõni päev enne 2018. aasta jõule. 2019. aasta augustiks oli paar otsustanud taas eri teid minna ja Liam andis lahutuse sisse vähem kui kaks nädalat hiljem.

Pärast abielu lõppu oli Mileyl 2019. aasta sügisel lühike romanss blogija Kaitlynn Carteriga.

Kuigi lauljanna suhe näib praegu minevat paremini kui kunagi varem, andsid hiljuti ta vanemad Tish Cyrus ja Billy Ray Cyrus taas lahutuspaberid sisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles