KUUM ÜLEVAADE ⟩ Tuntud staarid näitasid end värvikal California musafestivalil parimast küljest

USA räppar Doja Cat Coachellal esinemas. Foto: AFP / Scanpix
Elu24
Copy

Särava ja värvika muusikafestivali Coachella esimene nädalavahetus on otsad kokku tõmmanud, kuid mälestused sellest jäävad kindlasti paljudele kauaks meelde. Muidugi on raske unustada ka silmapaistvaid kostüüme, mida staarid nii laval kui ka festivalialal kandsid.

Muusikafestivali Coachella esimene värvikas nädalavahetus toimus 15. kuni 17. aprillini, kui lavale astusid sellised staarid nagu Harry Styles, Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Swedish House Mafia koos The Weekndiga, Doja Cat ja paljud-paljud teised.

Sarnane melu toimub uuesti juba saabuval nädalavahetusel, kuid enne seda võtab Elu24 musafestivali esimese nädalavahetuse väärikalt kokku.

USA räppar Megan Thee Stallion küttis Coachella lava kuumaks laupäeval. Räpparil oli laval esinedes mitu kostüümi, mis olid kõik mingit laadi trikood.

Coachella laval nägi järgmisel päeval räppar Doja Cati, kes rõõmustas samuti fänne väga paljastavate kostüümidega.

Lõuna-Korea tüdrukutebänd 2NE1 üllatas fänne ja andis Coachellal oma esimese kontserti pärast kuus aastat kestnud pausi. Kõik neli bändiliiget olid valinud üsna omapärased kostüümid, üks neist püüdis aga pilke eriti uhke soenguga.

Lisaks neile staaridele, kes särasid laval, oli kuulsusi näha ka festivalimelu keskel.

Kohal oli ka suur Coachella fänn, näitlejanna Vanessa Hudgens, kes paistis silma nii läbipaistvas hõbedases kleidis kui ka neoonroosas kostüümis.

Seltskonnastaar ja DJ Paris Hilton oli samuti musafestivalil kohal. Ka tema otsustas ühe läbipaistva kostüümi ja ühe neoonkleidi kasuks.

Räppar Doja Cat võttis festivalist osa ka külalisena ning tema riietuse tegid omapäraseks detailne rinnahoidja ja okkaline soeng.

Supermodell Alessandra Ambrosio võttis Coachella nädalavahetusest viimast ja nautis melu täiel rinnal. Supermodelli Instagrami potsatas musafestivalilt päris palju pilte, kus on näha, et Ambrosio jõudis riideid vahetada ikka korralikult.

Rootsi lauljatar Zara Larsson käis samuti Coachellal ja leidis aega ka päikest võtta. «Mulle ei meeldi järjekorras seista,» põhjendas Larsson oma fotot.

HBO noortesarja näitleja Chloe Cherry valikute hulka kuulusid otsekohese sõnumiga T-särk, värvilised püksid ja kirev meik.

Tavaliselt silmapaistvate kostüümide poolest tuntud tõsielustaarid Kylie ja Kendall Jenner valisid aga Coachella jaoks üsnagi tagasihoidlikud riided. Nendega oli seltskonnas samuti tagasihoidlikult riietatud Justin Bieberi abikaasa Hailey Bieber.

Tüdrukutepundis Pussycat Dolls tuntuks saanud lauljatar Nicole Scherzinger oli samuti Coachellal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles