Näitleja Klaudia Tiitsmaa emadusest: mulle see amet istub

Elu24
Copy

Armastatud näitleja Klaudia Tiitsmaa (31) avaldas sotsiaalmeedia vahendusel, kuidas talle emaroll sobib.

«Emaks olemine on tõesti täiskohaga töö. Õnneks saan ma öelda, et minule see amet istub. Samas, nii nagu iga ameti juures, loodab töötaja kas siis ametikõrgendust või vähemasti kiitust – nii ka emana,» kirjutab Klaudia Tiitsmaa Instagramis.

«Küll on armas, kui peika enne tööle minekut ütleb: «Klaudia, sa oled hea ema!»»

Naine tunnistab, et vahel kiidab end ka ise. «No miks mitte! Ja kui väsin, siis puhkan ja kiidan jälle. Sest olgem ausad, see emaks olemine kurnab ikka korralikult!»

Tiitsmaa on kihlatud näitleja ja lavastaja Vallo Kirsiga. Neil on kaks poega: 9. septembril 2018 sündinud Vallo Valter ja sügisel 2020 sündinud Villu.

Klaudia Tiitsmaa on eesti näitleja, kes lõpetas 2009. aastal Türi majandusgümnaasiumi ja 2013. aastal Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia näitleja erialal. Ta töötab alates 2013. aastast Viljandi teatri Ugala näitlejana. Tiitsmaa mängis läbivat peaosa teleseriaalis «Üheotsapilet». Väiksemad osatäitmised on tal olnud seriaalides «Kelgukoerad» ja «Kartulid ja apelsinid». 2016. aastal valminud filmis «Päevad, mis ajasid segadusse» mängis ta Maria rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles