Narva-Jõesuu spaa ees lehvivad lipud panid külastaja kukalt kratsima (2)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Spaahotelli ees lehvivad lipud.
Spaahotelli ees lehvivad lipud. Foto: Lugejafoto

Miks lehvivad Narva-Jõesuus asuva Noorus Spa ees nii Ukraina kui Vene lipp?

Narva-Jõesuus asuvasse Nooruse spaasse nädalavahetust veetma läinud pealinlane saatis reede õhtupoolikul toimetusele fotod hotelli ees lehvivatest lippudest. Vaatepilt tekitas temas üheaegselt nii raevu kui mitmeid küsimusi.

«Ebanormaalne, ma sain suisa vihaseks,» tunnistas spaakülaline, kellele jäi silma hotelli ees lehvinud Vene lipp. «Ukraina oma ka veel kõrval… neil peaks piinlik olema.»

Toimetusele saadetud fotodelt näib, et Nooruse spaa ees on masti tõmmatud nii Ukraina, Eesti, Euroopa Liidu, spaa enda kui Venemaa lipp.

«Kui Ukraina lipp on pandud Ukraina toetuseks, siis oleks õige Vene oma ju ära võtta,» mõtiskleb vihje saatja.

Spaahotelli ees lehvivad lipud.
Spaahotelli ees lehvivad lipud. Foto: Lugejafoto

Laupäeval tunnistas hotelli administraator Elu24-le, et tal puudub täpne informatsioon lippude kohta. Küll aga teadis ta öelda, et Vene lipp on mastis lehvinud juba aastaid, ent sinikollane Ukraina lipp heisati umbes kolm nädalat tagasi.

«Spaahotellis ei ole kohta vihale ja agressioonile»

Esmaspäeval kommenteeris OÜ Noorus juhatuse liige Dmitri Antonov lipusaagat järgmiselt: «Väga kahju, et inimesed ei saa aru, millistel põhimõtetel pannakse hotellide ees välja lippe, ning annavad sellisele tegevusele hinnanguid. Spaahotellis ei ole kohta vihale ja agressioonile. Inimesed tulevad siia puhkama.»

Antonov lisas, et hotell võtab vastu nii ukrainlasi kui ka Venemaa kodanikke. «Muide, viimaste hulgas on ka neid, kes on põgenenud sõja ja režiimi eest, mida nad enam ei suutnud kannatada,» täpsustas ta. «Me oleme omalt poolt andnud reale sõjapõgenikele abi esmase majutuse näol. Mõnedele ukrainlastele me oleme pakkunud tööd meie hotellis. On ka neid, kes nõustusid.»

Olukorda kokku võttes ütles Antonov, et lipud hotellide ees näitavad üldjuhul seda, millistest riikidest pärit inimesed seal puhkavad.

Narva-Jõesuus asuv Noorus Spa.
Narva-Jõesuus asuv Noorus Spa. Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles