KUULSUSTE PIKAD PÜHAD Kadri Simson jagas päikselist tervitust, Alari Kivisaar valmistas tõelise kunstiteose

Elu24
Copy
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Madis Sinivee/ Scanpix

Käesolev pikk nädalavahetus on igati mõnus ning päikseline. Kuidas veedavad seda aga kohalikud kuulsused? Edgar Savisaar värvis mune koos noore kaunitariga ja saatejuht Keili Sükijainen veetis kvaliteetaega villemdrillemiga.

Viimasel ajal avalikkuse eest pigem peidus olnud poliitik Edgar Savisaar värvis reedel mune koos kauni Julianna Jurtšenkoga. «Koos Juliannaga lihavõttepühadel mune värvimas. Ühe muna peal on jänes metsas ja teine on üllatusmuna,» teatas Savisaar ühismeediasse tehtud postituses. 

«Aga meil oli täna rõõmupäev! Oli põhjust!» lisas mees postituse kommentaarides. «Elu on nii kiireks läinud, et ei jõuagi kõik õigel päeval teha. Parem varem kui mitte kunagi!»

Häid pühi soovib kauni jäädvustusega ka poliitik Kadri Simson

Munad ehtis pühade puhul juba ära ka saatejuht Keili Sükijainen. Mune kaunistati sõprade seltskonnas, kuhu kuulusid ka tennisist Anett Kontaveit ja muusik villemdrillem.

Samast koosviibimisest jagas jäädvustusi ka Anett Kontaveit.

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo jagas aga armsat klõpsu jäätist söövast tütrest. «Kui pühade ajal on valikus keedumunad või jäätis, troonib võitjana ilmselgelt viimane!» naljatles ta.

«Häid pühi sõbrad!» hõiskab armastatud näitlejatar Saara Pius Instagrami tehtud postituses, kus võib näha ka piltilusat pühadelauda.

Värvikirevaid pühademune näitas Instagramis ka raadiohääl Alari Kivisaar. Näevad välja nagu tõeline kunstiteos!

Tõsielutäht Seidi Voogre on otsustanud aga hoopis ennast pühademunaks võõbata! «Kui tellist pole all, siis krohv ei aita,» lisab naine omalt poolt ka tarkusetera.

Singapuris elav ärinaine Liis Lass veedab pühad hoopis Belgias mõnuledes. «Tõeline Euroopa naine,» lisab naine Instagrami tehtud postituses.

Laulja ning näitleja Kristjan Kasearu tähistas aga oma koerakese sünnipäeva. Palju õnne ka Elu24 toimetuse poolt!

Oma lemmiku sünnipäeva tähistas ka suusanõlvade kuninganna Kelly Sildaru. Tema koerakse sai küll juba kaheaastaseks! Õnnitlused!

Luisa Rõivase lapsed alustasid päeva munajahiga! «Mõnusaid pühi! Meie peres algatas selle toreda munadejahi minu kallis ema, minu lastele ja nüüd on see meil suur ja oluline osa pühadest. Aitäh Sulle ja palju õnne sinna kõrgele!» kirjutab Rõivas oma pühadepostituses.

Ülevaade täieneb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles