Kes istuvad sel pühapäeval «Ma näen su häält» nõunike toolidele?

Elu24
Copy
Telesõu "Ma näen su häält".
Telesõu "Ma näen su häält". Foto: Rauno Liivand

Pühapäevases telemängus «Ma näen su häält» panevad sel korral end nõunikena proovile Jüri Butšakov ja Elina Born.

Sel pühapäeval asuvad auhinnaraha püüdma abikaasad Liisa ja Silver, kes plaanivad võidu korral külastada USAs elavat sõpra.

Nõunikekogus võtavad aga kohad sisse «Õhtu!» saatejuht Jüri Butšakov ja lauljatar Elina Born. Lisaks abistavad saate arvajapaari meelelahutajad Grete Kuld, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ja juutuuber Andrei Zevakin.

Telesõu «Ma näen su häält».
Telesõu «Ma näen su häält». Foto: Rauno Liivand

Jüri Butšakov tõdes, et peab end päris heaks inimestetundjaks, sest ka ajakirjanikutöös on äärmiselt oluline mõista, kuidas intervjueeritav end tunneb ja erinevatele olukordadele reageerib. «Ajakirjanik peab aru saama, kui küsitletav on närvis, vahel peab teda julgustama, mõnikord on vaja tempot tõsta ning teinekord on ta vaja naerma ajada,» nentis Butšakov.

Saate eel põnevil olnud Elina Born tunnistas, et kodus telesõud vaadates ei ole tal lauljate ja teesklejate eristamine eriti hästi õnnestunud. «Ma loodan, et ta oskab laulda, aga samas kui ei oska, siis saab kindlasti nalja. Ja nali on alati väga tervislik.»

Vaata galeriid!

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: krossisõitja, vahetusüliõpilane, säärane mulk, santehnik, kõhutantsija, tantsulõvi ja rallifänn.

Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval kell 20.05!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles