Ansambli Kiss bassimees: Beyonce ja Bruno Mars oleks meie kostüümides poole tunniga omadega läbi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Tommy Thayer, Paul Stanley, Gene Simmons, ja Eric Singer ansamblist  KISS .
Tommy Thayer, Paul Stanley, Gene Simmons, ja Eric Singer ansamblist KISS . Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/ Scanpix

Üle maailma tuntud rokibänd Kiss on oma kostüüme vaikselt varna riputamas ning korraldamas oma lõputurneed. Sellega seoses vaatasid nad tagasi oma laivesitlustele ning tõdesid, et nende kostüümid pole mõeldud kõigile.

ETcanada kirjutab, et ansambli Kiss bassimees ja laulja Gene Simmons rääkis Entertainment Tonightile nende hüvastijätutuurist ning silmatorkavatest, kuid väga erilistest kostüümidest.

Peate mõistma – me armastame Mick Jaggerit ja Bruno Marsi ja Bonot ja kõiki teisi, nad on kõik suurepärased, aga kui panna need poisid ja Beyonce  minu riietusse -seitsme- kuni kaheksatolliste platvormkontsadega draakonisaapad, millest igaüks kaalub sama palju kui keeglipall, on kogu riietus – trukid, nahk ja soomused kaaluga umbes 40 naela, minestaks nad poole tunniga,» rääkis 72-aastane staar.

Lisaks rasket kostüümi kandes tuleb ju ka õhus lennata ja tuld sülitada ning see ei olevat kergete killast.

Ehkki Simmons pole pidanud kaksikutega rasedana tagurpidi esinema, nagu Beyonce 2017. aasta Grammyde jagamisel tegi , ütles muusik: «Oleme kõige töökaim bänd ja tunneme selle üle uhkust.»

«Me töötame selle nimel kõvasti. Ei mingeid uimasteid, märjukest ega suitsetamist. Mitte ükski selline rumal rock and roll. Matkan abikaasa Shannoniga peaaegu iga päev, läbime kolm kuni viis miili päevas ja seda on raske jätkata,» räägib muusik sellest, kuidas tema ja teised bändikaaslased on selle elustiiliga 50 aastat suutnud sammu pidada.

Siiski leiavad mehed, et õige oleks kostüümid varna panna legendidena ning seetõttu teevadki nad oma hüvastijätutuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles