FOTO ⟩ Tartus varastavad noored stripiklubide lippe?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Striptiisitar Tallinna vanalinna stripiklubis. Pilt on illustreeriv!
Striptiisitar Tallinna vanalinna stripiklubis. Pilt on illustreeriv! Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Märgatud24 Tartu» Facebooki grupis on tehtud postitus, mille abil otsitakse noorukeid, kes öösel suurte meeste klubisse sisse üritasid piiluda ning hiljem ka sealsed lipud ära varastasid.

«Need noorukid,kes te väga tahtsite Tartu Stripiklubi uksest sisse piiluda ajavahemikus 02.45-03.15, märkasime teid klubi lippe varastades. Nali naljadeks, video salvestus olemas, inimlikult annan teile aega lippe tagastada enne, kui asi läheb politseisse ja saate oma jama kaela,» seisab kirjas Facebooki grupis «Märgatud24 Tartu.»

Kuna «Märgatud» gruppides olevate postituste autorid on peidetud, asus Elu24 otsima stripiklubi, kellelt lipud pihta pandud on.

Esimesena helistasime Sapphire klubi numbrile, mille võttis vastu vene aksendiga meesterahvas, kes kuulis antud postitusest esimest korda.  Kuigi ta olevat parasjagu hoopiski Tallinnas, ütles ta, et ta tõepoolest ei näe kaamerapildis lippe ning hakkab koheselt asja uurima ning vajadusel teeb avalduse ka politseisse. 

Siiski kinnitas ta, et mingit postitust tema sotsiaalmeediasse küll teinud ei ole ning keegi teine nende asutuses seda ka teha ei saanud.

Google andis otsides ka teise klubi Tartu Striptiis numbri, millelt üks ontlik meesterahvas kinnitas, et lipud tõepoolest varastati tema klubist noortekamba poolt. Kui mainisin, et võib juhtuda, et ka teisel klubil Tartus on lipud varastatud, ei uskunud mees me juttu. 

«Ei saa olla, nende lipud on ju nii kõrgel,» lisas ta.

«Politseile ei ole (veel) selliseid teateid laekunud. Kui lippude omanikud soovivad, võivad teha politseisse avalduse ja korrakaitsjad saavad kontrollida, kas ja millist infot saab linna teistelt turvakaameratelt, mis sinna piirkonda jäävad,» kommenteeris asjaolu PPA pressiesindaja Kerly Virk.

Tartu Laia tänava klubi omanik ütles, et kaamerast on tal väga selged pildid lipuvarastest, kuid annab neile veidike aega tuua lipud tagasi. Ta kinnitas Elu24-le, et on valmis politseisse pöörduma, kui normaalse aja jooksul lippe ei tagastata.

Stripiklubi lipuvargad.
Stripiklubi lipuvargad. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles