Pruut lendas Kiievist Indiasse, kaasas kohvimasin kui armastuse sümbol

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Märtsikuus, mil Kiievis plahvatasid pommid, lukustas Anna Horodetska enda korteri ukse, et asuda teele Indiasse oma armsama juurde. Naine võttis kaasa vaid mõned T-särgid ja kohvimasina, mis on tähenduselt midagi enamat kui lihtsalt kohvimasin.

Anna Horodetska (30) elas Kiievis ja töötas IT-firmas. 17. märtsil saabus naine Indiasse Delhi lennujaama, kus teda ootas Anubhav Bhasin (33), Indias elav advokaat. Juba 10. aprillil noored abiellusid, vahendab BBC

Anna sõnul on Anubhav väga praktilise meelega ning seda suurem oli Anna jaoks üllatus, mis teda lennujaamas ootas. Üllatusele ei viidanud miski. Anubhav saatis hoopiski sõnumi, et jääb natuke hiljaks, mispeale Anna sai pahaseks, sest ta oli pikast reisist väga väsinud. «Kui välja tulin, oli ta seal aga muusika ja õhupallidega,» ütleb Anna. Trummipõrina saatel laskus Anubhav ühele põlvele, tegi Annale abieluettepaneku ning pani jah-sõna peale talle sõrmuse sõrme. Stseen nägi välja nagu Hollywoodi filmist. Lisaks Anubhavi sõpradele, kes olid tulnud Annat tervitama, ühinesid paljud võõrad inimesed rõõmusündmusega ja filmisid seda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles