Tiktokker Roosabanaanike: peod on mu lemmikettekääne, et end skandaalselt riidesse panna ja liiga palju meiki teha (2)

Elu24
Copy
Tiktokker Roosabanaanike ehk Arija Helmvee.
Tiktokker Roosabanaanike ehk Arija Helmvee. Foto: Eero Vabamägi

Eesti üks tuntumaid tiktokkereid on kahtlemata Roosabanaanike ehk Arija Helmvee, kel on platvormil üle 155 000 jälgija. Noor naine ütleb, et peost enamgi meeldib talle ettevalmistusaeg ning alati tuleb naisena ka enda turvalisusele mõelda.

Roosabanaanikese nime kasutab Arija Helmvee, kes on avalikkusele silma jäänud oma aktivismi ja ei-karda-kuraditki-suhtumisega. 21-aastane Arija tunnistab, et armastab pidusid.

Kui ta mõtleb oma esimese peomälestuse peale, siis kohe meelde ei tulegi, milline see võis olla, kuid arvab, et ju see oli üle 16-aastaste disko Tallinna mõnes ööklubis. Esimene tõeline meeldejääv pidu oli aga kolm aastat tagasi, mil Macky Gee esines Kultuurikatlas. 

Peohing Arija tunnistab, et tegelikult peost rohkemgi meeldib talle selleks ettevalmistus. «Kui ma tunnen ennast koledalt, siis on ka mu tuju kole. Peod on mu lemmikettekääne, et end skandaalselt riidesse panna ja liiga palju meiki teha,» tunnistab ta.

Arija sõnul meeldib talle peol tantsida ning ta ütleb, et tema lemmikud klubikülastajad ongi need lõbusad inimesed, kes mõistavad nalja ja mitteseksuaalselt kaasa tantsivad. «Ma annan molli, kui sa mind ebaviisakalt katsud,» on Arija resoluutne, kuid lisab, et üldjuhul ta siiski läheb tantsupõrandale, kui kutsutakse.

«Kõige tüütumad on luuad – need Tammsaare pargi luuad,» viitab Arija tüdrukutekampadele, kellele Tallinna kesklinnas koguneda meeldib. «Ja riiukuked – need, kes just 18 said ja kes on hakanud Factory asemel käima päris klubides. Muidugi ka veel need vennad, kes garderoobis trügivad, nagu pandaks garderoob kinni enne, kui nad oma jope ära jõuavad anda,» meenutab Arija ebameeldivaid peokülastajaid. 

Noor naine tunnistab, et õrnema soo esindajana tuleb olla kahjuks ka ettevaatlik. «Hoia pipragaasi, ära ole kunagi üksi, tea, et pöidlaid saab silma suruda ja kolmnurka ribide vahele on väga efektiivne lüüa,» jagab Arija nõu. «Ja kui võõras tüdruk tuleb sinu juurde ja ütleb sulle: «Tsau, ma pole sind nii ammu näinud,» samal ajal, kui keegi tal sabas tuiab, siis ta ei ole võõras. Te oletegi kümme aastat samas koolis käinud, sa tead, kus ta elab, ja te lähete koos minema. Punkt,» räägib Arija, vihjates sellele, et kui võõras naine soovib ebameeldivast jälitajast vabaneda, siis aita teda ning teeskle, et oletegi parimad sõbrannad, kes pole kümme aastat kohtunud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles