VIDEO ⟩ Merilin Mälk laob koos räppar Sämiga valminud singlis tunded letti

Elu24
Copy

Noor lauljatar Merilin Mälk ja räppar Säm on koos valmis saanud uue singli «Tuim ja tundetu». Üheskoos esitati lugu MyHitsi raadio hommikuprogrammis, kus Merilin rääkis ka põgusalt, kuidas tema esimene duett valmis.

Laulja Merilin Mälk tutvustas MyHitsi raadios oma verivärsket singlit «Tuim ja tundetu», mis valmis koos Sämiga. See on noore lauljatari esimene duett.

Merilin avaldas, et Sämiga kohtumine oli isegi veidi naljakas kokkusattumus. «Sattusime koos esinema ja siis läksin otse Sämi juurde ning küsisin, kas ta on avatud tegema muusikat. Ja me ei jõudnudki sessiooni enne teha, kui Steven Ilvesega tuli üks loo idee ja meil jäi teine salm vabaks ning me mõtlesime kohe Sämi peale.»

Säm ja Merilin Mälk.
Säm ja Merilin Mälk. Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar tunnistas, et tal oli dueti tegemise mõte juba varem peas. «Aga siis ma pigem otsisin kedagi ja ma sain aru, et see ei tööta nii. See peab tulema naturaalsemalt ja seekord tuli väga naturaalselt. Kohtusime ja oli kohe klapp,» kirjeldas Merilin koostööd Sämiga. Nüüd on nad head sõbrad.

Emotsionaalset lugu «Tuim ja tundetu» lauldes käivad Merilinil enda sõnul tõepoolest mineviku olukorrad peast läbi.

Säm aga sama meelt ei ole ja tema laulab lugu pigem mehaaniliselt. «Tuleb suht automaatselt, ma ei mõtle väga tundeid, kui ma seal laulan,» lisas räppar.

Live-esituse videot näeb ka MyHitsi YouTube'i kanalil SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles