VIDEOINTERVJUU ⟩ Elina Born poetab uues saates pisaraid: ma ei pea end üldse nii emotsionaalseks inimeseks

Copy
Laula mu laulu: Elina Born
Laula mu laulu: Elina Born Foto: Pilt videost

Menukas laulusaade «Laula mu laulu» kadus mõned aastad tagasi tele-eetrist, kuid hakkab nüüd taas melomaanide kõrvu paitama. Telia Inspira annab saatele uuesti hoo sisse juba laupäeva õhtul, kui läheb eetrisse «Laula mu laulu» uue hooaja avasaade!

Sel kevadel kuuleb«Laula mu laulu» telesaates kuni 70 lugu. 2022. aasta hooajal osalevad saates Tanja Mihhailova-Saar, Elina Born, Kadri Voorand, Jüri Pootsmann, Mihkel Raud, Sven Lõhmus ja Põhja-Korea 5MIINUSEST. Lauljad esindavad väga erinevaid muusikažanre, nad on kõik oma ala tipus ja nende hitte oskab iga eestlane unepealt kaasa laulda.

2022. aastal on saate toimumiskohaks 19. sajandi alguses ehitatud kaunis klassitsistlikus stiilis Kernu mõisakompleks, mis kõrgub veetleva paisjärve kaldal. Nädalaks ajaks mõisa kolinud seitsme laulja päevi täidavad üksteise lugude harjutamine ja õhtuseks etteasteks valmistumine.

Hooaja avasaates esitavad osalejad Elina Borni lugusid ehk teisisõnu istub esimesel õhtul laua otsa Eurovisioonil kuulsa pisara poetanud lauljatar. Elu24 vestles Elinaga pärast seda, kui tema oli Kernu mõisas oma lugusid juba kuulnud, kuid mitmete osalejate looming oli veel kõlamata.

Vaata videointervjuust lähemalt, miks otsustas Elina saates osaleda ja milliseks võib hooaja avasaade kujuneda.

«Laula mu laulu» uus hooaeg on Telia Inspira eetris alates 16. aprillist laupäevaõhtuti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles