Britney Spears on taas lapseootel

Elu24
Copy
Britney Spears oma kihlatu Sam Asghariga.
Britney Spears oma kihlatu Sam Asghariga. Foto: AFP/SCANPIX

Popstaar Britney Spears (40) on taas lapseootel! Rasedust kinnitas naise kihlatu Sam Asghari ja seda pärast Britney enda postitust, mis ajas fännid veidi segadusse.

Kolmteist aastat eestkoste all elanud ja sellest viimaks vabanenud Britney Spears on taas lapseootel. Britney teavitas rasedusest fänne esmaspäeva õhtul, kuid ajas kõik esialgu veidi segadusse.

«Kaotasin puhkusereisiks nii palju kilosid ainult selleks, et need kõik tagasi võtta,» alustas Britney ja ütles, et imestas, mis tema kõhuga juhtus.

«Mu abikaasa ütles, et see on toidu-rasedus. Seega tegin rasedustesti ja tuleb välja, et ma olen rase!»

Postituse põhjal jäi fännidele algul mulje, et Britney viitas food baby'le ehk sellele, kui head toitu süües tuleb ette väike kõht. Kuid popstaar jätkas: «See kasvab!! Kui seal kaks on, siis ma kaotan mõistuse.»

Mõni hetk hiljem kinnitas aga laulja kihlatu Sam Asghari (28), keda Britney nimetas oma postituses abikaasaks, et nad ootavad tõepoolest last. «Abielu ja lapsed on armastust ja austust täis tugeva suhte loomulik osa,» sõnas Sam enda postituses.

Sam nentis, et ta on isaks saamisest unistanud ega kavatse seda rolli kergelt võtta.

Enam kui viis aastat koos olnud Britney ja Sam kihlusid 2021. aasta septembris. Kaks kuud hiljem vabanes Britney aastaid kestnud eestkoste alt. Laulja tunnistas, et eestkoste pärast ei lubatud tal last saada, olgugi et ta sellest väga unistas, vahendab Page Six.

Britneyl on eksabikaasa Kevin Federline'iga kaks poega, 16-aastane Sean ja 15-aastane Jayden, kes elavad koos isaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles