Laulja Kerdo Mölderi endine kihlatu Priidu Heinroos möllab Tinderis naist otsides?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kerdo Mölder ja Priidu Heinroos.
Kerdo Mölder ja Priidu Heinroos. Foto: Diana Klas

Nobenäppudele on torganud Tinderis silma Respekti laulja Kerdo Mölderi endine kihlatu Priidu Heinroos, kellega tal oli plaan juba sel suvel maha pidada uhke pulmapidu, enne kui suhe ootamatult purunes.

Elu24 on varem kirjutanud Kerdo Mölderi ja Priidu Heinroosi armastusloost ning sellest, et nende suurt pulmapidu ootasid kõik pikisilmi. Veel enne ootamatut lahkuminekut rääkis Mölder meile, kuidas nad leidsid endale Soomes hubase pesakese ning rügasid koos tööd teha, et pulmade jaoks raha kokku saada.

Veidi aega hiljem juhtus aga Heinroosiga koletu juhtum, kus teda rünnati noaga ning mees viidi raskes seisundis haiglasse. Vaatamata valusale lahkuminekule, oli just Mölder see, kes andis endast kõik, et Heinroosile liiga teinud kurjategija kinni nabitaks.

Priidu Heinroos saatis Elu24-le foto haiglast. Mees on paranemas.
Priidu Heinroos saatis Elu24-le foto haiglast. Mees on paranemas. Foto: Erakogu

Tänaseks on Heinroosil juba parem ning ta on lausa kolm nädalat tööl käinud. Siiski oli pühapäeva öösel väike tagasilöök, kui Heinroosil tekkisid ootamatult hingamisraskused ning tal tuli omale kiirabi kutsuda. «Tuligi välja, et hapniku tase veres oli liiga madal,» selgitas Heinroos, kelle arvates võib see olla raskete vigastuste tüsistus.

Uurisime Heinroosilt, kas ta on Tinderis ning kas vastab tõele, et ta otsib seal omale naist.

«Ma pole isegi avanud seda Tinderit, laadisin alla küll,» vastas ta esialgu kidakeelselt. Kui küsisime, kas ta otsib naist, vastas ta, et talle on naised alati meeldinud, kuid mingit suhet ta lähiaastatesse küll ei plaani.

Priidu Heinroos Tinderis.
Priidu Heinroos Tinderis. Foto: Kuvatõmmis Tinderist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles