Saate «Ma näen su häält» trubaduur: teeksin selle seikluse iga kell uuesti läbi!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Egon Punnison telemängu «Ma näen su häält» seitsmendas osas.
Egon Punnison telemängu «Ma näen su häält» seitsmendas osas. Foto: Rauno Liivand

Saates end trubaduurina esitlenud Egon Punnison on üks vinge kuju, kellel jätkub aega ja tahtmist tegeleda kõiksugu asjadega, kuid eelkõige loomulikult muusikaga.

Jõgevamaa metsade vahel asuvast Sadukülast pärit Egon Punnison on nüüdseks poole elust Tallinnas elanud.

Ta on äärmiselt mitmekülgne mees, kes tegutseb mitmel rindel. Punnison töötab Olde Hansa restoranis, mürab koos Piltsbergidega metsas laste metsamöllu sünnipäevadel, teeb trenni, joogatab, harrastab taiji'd ja veedab võimalikult palju aega looduses.

Laulmisega on ta tegelenud väikesest peale ning isegi pillimäng pole talle võõras. «Mängin erinevaid pille, nagu plokkflööt, klarnet, rataslüüra, käsitrummid ja olen huvitatud veel nii mõnestki pillist. Olen osake Olde Hansa muusikute kollektiivist ning lisaks õpin EMTA-s (Eesti muusika- ja teatriakadeemias) klassikalist laulu. Pop-/džässmuusika maailm on minu jaoks üsna hiljutine avastus ja on eriti põnev. Seda suunda olen nüüd ka rohkem avastama hakata,» täpsustab Punnison.

Egon Punnison telemängu «Ma näen su häält» seitsmendas osas.
Egon Punnison telemängu «Ma näen su häält» seitsmendas osas. Foto: Rauno Liivand

Saates osalemine oli tema jaoks väga uudne ja inspireeriv ning ta on selle võimaluse eest saate tegijatele tohutult tänulik. «Kogu see saate salvestamise protsess oli väga hästi korraldatud ning Kanal 2 meeskond tegi super sujuva töö, olles samal ajal väga soojad ja sõbralikud. Vohh!» ajab Punnison pöidlad püsti.

Kõiki nõunike kommentaare ta täpselt meelde ei suutnud jätta, aga tema meelest olid nad ägedad ning ta jälgis põnevusega, kas nõunikud saavad tõele jälile. Punnison tunnistab, et kohati oli tal raske laval tõsiseks jääda.

«Teeksin selle seikluse iga kell uuesti läbi ja soovitan kõigile, kes seda teha kaalunud, kuid pole päris kindlad! Olen vägeva kogemuse võrra rikkam,» julgustab Punnison. Uus kogemus on tema jaoks kindlasti võimendusega laulmine, kuna klassikalise muusika maailmas seda ei tehta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles