Tartu naisel hakkas spordipoes halb ja eestlaste asemel tulid talle appi vene noored (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sports Directi kauplus.
Sports Directi kauplus. Foto: Erakogu

9. aprillil Tartu Lõunakeskuses asuvat Sports Directi spordipoodi külastanud tartlannal hakkas kaupluses halb ning ta palus abi klienditeenindajalt, kes naise sõnul tema abipalvele ei vastanud. Appi tulid hoopiski kaks vene rahvusest noort. Kaupluse juhataja sõnul on see õnnetu juhus ning ei saa väita, et klienditeenindaja oleks tahtlikult kliendi abipalvet eiranud.

Facebooki grupis «Märgatud: TARTUS» jagas oma kogemust Erika Kivi, kes läks laupäeval Lõunakeskuse spordipoodi lapsele tosse ostma. Naine kirjutas, et tal hakkas poes halb, kuid klienditeenindja teda ei aidanud. Samuti ei olevat teda aidanud teised eestlased, kes toimuvat lihtsalt pealt vaatasid.

«Eile Lõunakeskuse Sports Directis juhtus minuga selline lugu. Valisin oma pojale tossud, kõndisin leti äärde ja pea hakkas ringi käima. Tundsin, et võin kohe minestama hakata (madala vererõhu tõttu mul varemgi nii juhtunud) ja toetasin end letile ning palusin müüjat: vabandage, mul hakkas halb, palun vett ja kas ma saan kuskile istuda,» kirjutas Erika ja ütles, et kahjuks ei teinud müüja temast välja ja tegi oma tööd edasi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles