BLOGI JA GALERII ⟩ Telemängu «Ma näen su häält» võitsid taas arvajad! Inese ja raadiomehe esituses kõlas kaunis duett

Copy

Kanal 2 meeleolukas telemäng «Ma näen su häält» paneb pühapäeva õhtuti proovile nii saates osalevate arvajate, neile appi tulnud nõunike kui ka kodudes kaasa elavate televaatajate äraarvamisoskused ja intuitsiooni. Saate võitsid taas kord arvajad ning Ines ja raadiomees laulsid kauni dueti.

Seekord asuvad lauljate seast teesklejaid välja selekteerima lapsepõlvesõbrad Daisi ja Kristjan, kes plaanivad võidu korral auhinnaraha paigutada reisifondi.

Saate arvajapaarile on abiks Eesti armastatud staaridest koosnev nõunike kogu, kuhu kuuluvad sel nädalal seltskonnatäht Anu Saagim, meelelahutaja Grete Kuld, laulja ja laulukirjutaja Eda-Ines Etti, humorist ja melomaan Mart Juur ning populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin.

Nõunikud koosseisus Mart Juur, Anu Saagim, Andrei Zevakin, Grete Kuld ja Eda-Ines Etti.
Nõunikud koosseisus Mart Juur, Anu Saagim, Andrei Zevakin, Grete Kuld ja Eda-Ines Etti. Foto: Rauno Liivand

Eelnevad saated on näidanud, et tundmatute seast teesklejate ja lauljate eristamine ei ole sugugi lihtne. Vahel on nende väljaselgitamiseks kasuks tulnud nõunike sisetunne ning detailide märkamine, kuid vahel on nende taibukad vihjed viinud arvajad hoopis eksiteele.

Tänases saates astuvad publiku ette seitse tundmatut: näitleja, ettekandja, trubaduur, meigikunstnik, baaridaam, raadiomees ja lillelaps.

Kuidas neil läheb, kes oskab laulda ja mitte, selgub juba varsti!

Tagasi üles