PAPARATSOFOTOD ⟩ Uhke häärber ja staaride paraad: Beckhamite poeg võttis naise!

Elu24
Copy
Brooklyn Beckham ja Nicola Peltziga.
Brooklyn Beckham ja Nicola Peltziga. Foto: SIPA/Scanpix

David ja Victoria Beckhami vanim poeg Brooklyn sõudis abieluranda, kirjutab Daily Mail.

2020. aasta juunis kirjutas Elu24, et Victoria ja David Beckhami poeg Brooklyn kihlus USA ärimehe tütre Nicola Peltziga. Paar oli enne kihlust koos olnud kõigest kaheksa kuud.

«Kaks nädalat tagasi palusin oma hingesugulase kätt ja ta ütles jah,» sõnas Brooklyn kihlusest teatades. «Ma olen maailma kõige õnnelikum mees. Luban olla parim abikaasa ja isa ühel päeval.»

Rõõmustavat uudist ei saanud jagamata jätta ka Victoria. «Kõige põnevam uudis!! Me ei saa olla rohkem õnnelikud, et Brooklyn ja Nicola abielluvad!» rõõmustas ta Instagrami postituses. «Me kõik armastame sind nii väga.»

Nicola sõrmes säranud ehe maksis väidetavalt lausa 200 000 dollarit.

Ojadena voolav šampanja ja staaride paraad

Nüüd on maha peetud ka korralik pulmapidu ning 23-aastasest Brooklynist ja tema 27-aastasest kihlatust said ametlikult abikaasad.

Daily Maili väite kohaselt küündis pulmapeo maksumus nelja miljoni euroni. Sündmus leidis aset pruudi vanemate Palm Beachis asuvas häärberis, mis on väärt 103 miljonit dollarit.

Pulmapidu väisanud külaliste nimekiri oli aga äraütlemata kirev. Kohal olid väidetavalt nii tennisist Serena Williams, näitleja Eva Longoria, tippkokk Gordon Ramsay kui ka Spice Girlsist tuntud Mel C.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles