ARMAS KLÕPS ⟩ Kelly Sildaru võttis peika moeüritusele kaasa

Elu24
Copy
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Madis Veltman

Tallinn Fashion Week meelitab iga kord kokku suuremad ja väiksemad moehuvilised ja stiiliikoonid üle Eesti. Sel korral jäid kaamerasilma ette Kelly Sildaru ja Mihkel Ustav, kel Tallinn Fashion Weeki väisamine suisa traditsiooniks saanud.

Neljapäeval sai Kultuurikatlas avapaugu järjekorras kahekümnes Tallinn Fashion Week. Kohal oli mitmed tuntud näod, nagu näiteks olümpiapronks Kelly Sildaru. Kaasa oli vigursuusataja võtnud oma treenerist kallima Mihkel Ustavi

Foto: Erlend Štaub / TFW

Tegu on haruldase kaadriga, sest Kelly ja Mihkel just tihti koos avalikkusele ei poseeri. Samuti on kaader väga märgiline seetõttu, et Kelly ja Mihkli suhe sai avalikuks just 2019. aasta sügisel samuti Tallinn Fashion Weekil. 

2019. aastal kirjutasime, et suusaässa süda on võetud ning Sildaru silmarõõm, kellega koos teda Tallinn Fashion Weekil märgati, on Mihkel Ustav. Toona käis Sildaru käis koos Ustaviga sügisese TFW raames toimunud Kuldnõela moesõul ning mõlemad jagasid õhtust Instagramis ka lugusid, kus Ustav pühendas enda postituse Anne Veskile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles