FOTO ⟩ Pae tänava põlengus kodu kaotanud Kristiina: see pole võimalik, sellised asjad juhtuvad uudistes, mitte minuga

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Pae 25 põlengu põhjused on seni selgitamata.
Pae 25 põlengu põhjused on seni selgitamata. Foto: Remo Tõnismäe

«Teisel korrusel puudub meil näiteks katus. Põrand on musta sodi täis. Laed tilguvad, veekahjustus on suur. Korter läheb mahakandmisele,» kirjeldab Pae tänava põlengus kodu kaotanud Kristiina suure kurbusega. 

«Mul oli kodukontori päev. Käisin korraks laste lasteaias arenguvestlusel ning tagasi tulles nägin juba lahtist leeki,» sõnab Kristiina Tramberg, kes koos abikaasa, kahe lapse ja pisikese kiisuga kaotasid neljapäeval Pae tänaval toimunud põlengus oma kodu. Kellaajad 13.20 ja 14.30 jäävad pereemale ilmselt elu lõpuni meelde, sest just sel vahemikul lahkus ta kodunt ning sai alguse tulekahju. 

«13.20 läksin kodunt ära ja 14.30 nägin leeke Pae tänaval, kodu poole lähenedes. Nägin ainult seda, et lahtine leek oli Pae tänavapoolses fassaadi katuselt väljas. Ma isegi praegu emotsionaalselt ei julge öelda,» märgib naine, et ei oska täpselt öelda, kust tulekahju alguse sai. «Ma arvan, et ma mäletan, kus leek täpselt oli, aga ma ei julge öelda. Meie korter oli teisepool katust ehk küllaltki lähedal tulekahjule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles