KLÕPSUD Aasta koos ja sõrmus sõrme! Punkstaar Avril Lavigne kihlus

Elu24
Copy
Räppar Mod Sun ja punkstaar Avril Lavigne.
Räppar Mod Sun ja punkstaar Avril Lavigne. Foto: AFP / Scanpix

Kanadast pärit punkstaar Avril Lavigne on räppar Mod Suniga koos olnud vaid aasta. 27. märtsil laskus aga muusik ühele põlvele ja küsis Avrili kätt – lauljatar ütles jah!

37-aastane Avril Lavigne, kes kogus üleilmset tuntust looga «Sk8ter Boy», on kihlunud! Lauljatari väljavalituks on 35-aastane räppar Mod Sun, kellega Avril on koos olnud alates 2021. aasta veebruarist, vahendab Page Six. 

Paar kihlus Pariisis Prantsusmaal. «Päeval, mil sind kohtasin, teadsin, et oled see õige. Koos igavesti, kuni meie päevad on lõppenud. Ma nägin unes, kuidas ma sinult Pariisis kätt palusin. Võtsin sõrmuse välja ja palusin sul seda kanda. Olin ühele põlvele laskunud ja vaatasin sinu silmadesse. Sa oled liiga ilus, et sõnadega kirjeldada. Hoidsin sinu käest, hingasin korra sisse ja palusin sind naiseks. Sa ütlesid jah,» kirjutas räppar oma südamlikus postituses.

«Ma armastan sind, Avril,» lisas ta lõpetuseks.

Avril on varem abielus olnud kahel korral. Aastatel 2006 kuni 2010 oli ta abielus Sum 41 solisti Deryck Whibleyga. Pärast lahutust oli ta kaks aastat suhtes Brody Jenneriga, kuid siis kohtas ta Nickelbacki solisti Chad Kroegerit. Nad abiellusid 2013. aastal, kuid kaks aastat hiljem läksid ka nende teed lahku.

Räppar Mod Suni ja Avril Lavigne'i suhe tuli avalikuks 2021. aasta esimeses pooles.
Räppar Mod Suni ja Avril Lavigne'i suhe tuli avalikuks 2021. aasta esimeses pooles. Foto: AP/Scanpix

Pärast seda oli Avril aastakese suhtes miljonär Phillip Sarofimiga.

Räppar Mod Sun pole varem abielus olnud, kuid ta on suhtes olnud kõmulise Bella Thorne'i ja juutuuber Tana Mongeauga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles