VIDEO ⟩ Fox Newsi ajakirjanik kaotas Ukraina sõda kajastades osa mõlemast jalast ja ühe silma

Inna-Katrin Hein
Copy
USA Fox Newsi operaator Pierre Zakrzewski (vasakul), ajakirjanik Trey Yingst ja Ukraina ajakirjanik Oleksandra Kuvšõnova kajastamas Ukraina sõda. Zakržewski ja Kuvšõnova hukkusid 14. märtsil Kiievi lähedal Horenkas
USA Fox Newsi operaator Pierre Zakrzewski (vasakul), ajakirjanik Trey Yingst ja Ukraina ajakirjanik Oleksandra Kuvšõnova kajastamas Ukraina sõda. Zakržewski ja Kuvšõnova hukkusid 14. märtsil Kiievi lähedal Horenkas Foto: Photo by FOX NEWS / AFP/Scanpix

USA uudistekanali Fox News inglasest ajakirjanik Benjamin Hall sattus Ukrainas sõda kajastades koos kahe kolleegiga Vene sõdurite rünnaku alla. Kolleegid hukkusid, kuid Hall jäi ellu, olles raskelt vigastatud.

39-aastase Halli sõnul kaotas ta ühe silma ja osa mõlemast jalast, kuid samas oli tal hullupööra õnne, et ta üldse ellu jäi, teatab businessinsider.com.

«Kui kokku võtta, siis kaotasin osa ühest jalast ja teise jala jalalaba. Üks käsi lapiti kokku, üks silm enam ei tööta ja mu kuulmine on nii, nagu on ehk vilets. Samas oli mul ikka väga palju õnne, et elus olen. Ja inimesed, kes mind haiglasse tõid, olid imelised,» kirjutas Hall oma tviidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles